Noutăți și comunicate

Kult Mogil lanseaza primul album

22 ianuarie 2016
Kult Mogil lanseaza primul album
Pagan Records are o istorie in lansari de albume pentru cele mai talentate trupe din Polonia. Casa de discuti a lansat trupe ca Behemoth, Sacrilegium, Azarath, Profanum, Witchamster, Lux Occulta, Furia sau Mord’A’Stigmata. Ultima trupa promitatoare care au semnat cu Pagan Records se numeste Kult MogiÅ‚, care au lansat albumul de debut, Anxiety Never Descending, pe 24 Decembrie 2015.

Kult MogiÅ‚ s-au format in octombrie 2014 in Tarnów, Polonia. In aprilie 2015 au lansat Demo 2015, care a fost inregistrat pe banda cu titlul K+M+B via Gravplass Propaganda. Albumul lor, Anxiety Never Descending, contine 6 piese noi in care misteriosul trio creaza atmosfera unui cimitir, un fundal sonor al condamnarii si al mortii lente.

“Anxiety”, “death”, “grave” si “damnation” nu sunt doar cuvinte care sa descrie muzica lor in niste termeni cool. Acesti termeni reflecta muzica trupei.
Anxiety Never Descending nu e pentru cei slabi de inger. "Acest album nu va face moartea mai usoara pentru tine", a comentat trupa.

Referitor la numele trupei, membrii au explicat ca Kult MogiÅ‚ nu se traduce ca si “cult sepulchral”. In loc, “cultul mormintelor” e mai apropiat si inteles ca “locul de inmormantare cu sau fara piatra funerara” in loc de “cultul rudelor decedate”.

Anxiety Never Descending a fost lansat ca CD pe 24 decembrie 2015 via Pagan Records. In 2016 se vor lansa o tura limitata de casete si viniluri.

Kult Mogił online:
Website

Pagan Records online:
Website
Facebook
Bandcamp



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top