Noutăți și comunicate

L.O.S.T. lanseaza primul material Live in format digital, editii standard si deluxe

12 aprilie 2014
L.O.S.T. lanseaza primul material Live in format digital, editii standard si deluxe
Dupa lansarea albumului "Live at Metalhead Meeting 2013 " in format cd, L.O.S.T. lanseaza acum materialul si in format digital prin intermediul Meta4 Productions catre toate magazinele online si site-urile de streaming legal, cum ar fi iTunes, Amazon, Deezer, Zonga sau Spotify.

Considerat ca fiind singurul album live al scenei metal autohtone, produsul digital este disponibil atat in varianta normala (cele 18 melodii ca si pe cd-ul fizic) dar si in versiunea deluxe, care contine nu mai putin de 71 de piese. Materialele extra ale acestei versiuni deluxe sunt materiale needitate anterior si reprezinta o istorie audio a formatiei, cu versiuni demo sau de lucru si variante live din toate perioadele prin care a trecut trupa in cei 10 ani de existenta.

Adresele la care e disponibil materialul in format digital sunt urmatoarele:

Deezer (streaming gratis): http://smarturl.it/lostlivedlx-deezer

Zonga (streaming gratis): http://smarturl.it/lostlivedlx-zonga

iTunes (download): http://smarturl.it/lostlive-itunes si http://smarturl.it/lostlivedlx-itunes (deluxe)



Deasemenea, un video de la "Becoming a Lie" poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=2bd5rqwaikg.

CD-ul in format fizic poate fi achizitionat de pe http://www.getmusic.ro (pret special, 19.90 lei, http://smarturl.it/lost-live-getmusic), http://www.bestial.ro sau de la Titus Constantinescu.

Meta4 Productions (http://www.facebook.com/meta4productions) este un label independent ce a mai lansat in format fizic sau digital albume ale formatiilor White Walls, Days Of Confusion, Litera 1, Marchosias, Voodoo, Graven si Pillfed.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top