Noutăți și comunicate

Lansare album Inopia

21 martie 2009
Lansare album Inopia
Lansare album Inopia
Dupa o pauza de patru ani, sambata, 21 martie, incepand cu ora 19:00, Super Metal Live revine in Live Metal Club din Bucuresti. Vor concerta MAGICA, TIARRA, INOPIA si TRUE MIND.

Organizatori: Nicu Galie & Green Sound Team, Sorin Turcu / Alberta Bita & Live Metal Club. Biletele pot fi procurate chiar de la Live Metal Club si costa 15 lei.

Cu aceasta ocazie, trupa de classical / epic metal INOPIA isi va lansa albumul de debut, Monuments of Sadness, care contine sase piese:
1. Empire falls
2. Requiem
3. Beyond castle's walls
4. Tribute
5. Abigor
6. Epitaph

Pentru cei care au uitat sau pur si simplu n-au avut nici un contact cu acest festival, iata un scurt istoric:

Prima Editie (7 decembrie 2002 - Bucuresti, Sala Preoteasa)
trupe: TAINE, TROOPER, DUST, WEB, MARSYAS

Editia a II-a (22 februarie 2003 - Bucuresti, Sala Preoteasa)
trupe: INTERITUS DEI, AVATAR, VOICES OF SILENCE, DUST, ADRENALINE

Editia a III-a (4 decembrie 2004 - Constanta, Casa de Cultura
trupe: WEB, TAINE, INTERITUS DEI, AVSKILD, MAGICA, L.O.S.T.

Editia a IV-a (21 mai 2005, Bucuresti, Sala Preoteasa)
trupe: THE CLAYMORE (Germania), INTERITUS DEI, TAINE, AVSKILD, L.O.S.T.



Scurta prezentare trupa Inopia

Inopia (Bucuresti) - Classical / Gothic
www.myspace.com/inopiainopia


Componenta actuala:
Salex Iatma - composer, guitar
Claudia Gorgan - keyboards, vocals
Stefan Ion - vocals
Paul Catalin - violin
Georgiana Dumbrava - bass guitar
Gomez - drums
Andrei Oancea - solo guitar

Inopia a inceput cu o chitara pe care Salex Iatma, care avea pe atunci 17 ani, a primit-o in dar de la colegii sai cu ocazia aniversarii zilei sale de nastere.

Desi nu beneficiase pana atunci de nici un fel de educatie muzicala, dupa numai trei luni, avea sa participe la un proiect hardcore metal initiat de Michael Weigand.

In scurt timp, Salex decide sa-si formeze o trupa. Norocul a fost de partea sa si foarte curand a intalnit-o pe Claudia Gorgan, absolventa a Conservatorului, care a devenit clapar si vocal.

La cursurile sale de canto, de la Universitatea de Teatru, a avut sansa sa descopere o voce foarte speciala, acea a lui Stefan Ion, o voce educata de Seminarul Teologic.

De la aceeasi universitate, a venit Georgiana Dumbrava, actualul basist. La chitara solo in prezent este Andrei Oancea, cu o bogata experienta in domeniul muzical. Inopia il are pe Gomez la tobe si elementul final, ce completeaza trupa, este reprezentat de tanarul si talentatul violonist de la Liceul George Enescu, Paul Catalin.

In 2007, Inopia a inceput colaborarea cu Teatrul Bastion oferind audientei o serie de acte complete ale creatiei, in toate dimensiunile sale: muzica, teatru, coregrafie si multimedia.

In acelasi an formatia realizeaza o serie de concerte on scopuri caritabile. In a doua jumatate a anului 2008, Inopia incepe o fructuoasa colaborare cu Live METAL CLUB din Bucuresti, avand un mare success, chiar de la prima evolutie pe scena clubului, in cadrul evenimentului Magic Tales of a WinterNight. Pentru anul 2009 Inopia ne pregatesc noi surprize.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top