Noutăți și comunicate

Lansare album Relative in Expirat, Halele Carol

7 februarie 2018
Lansare album Relative in Expirat, Halele Carol
Miercuri, 07 februarie 2018, sunteți invitați de la ora 21:00 la concertul de lansare a noului album Relative în Expirat, invitați speciali: Gray Matters.

Adresa Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 25 lei - pre-sale / 30 lei - la intrare, în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/31617



Relative

Relative e o trupă clujeană de rapcore/punk/rap-metal care și-a început activitatea la inceputul anului 2009. Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenității grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocaliștilor precum și a chitaristului care compune instrumentalul.

Își propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, un amuzament pe seama interpretării sărăcăcioase a realității, invitând în același timp la o upgradare mentală. E mai mult o rebeliune strategică și mai puțin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem.

YouTube: https://www.youtube.com/relativeband
SoundCloud: https://soundcloud.com/relative_band
Facebook: https://www.facebook.com/relativeband



Gray Matters

Gray Matters e îmbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil și un caracter propriu, care se încăpățânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiții sau în studio. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalități de expresie a stărilor de spirit prin muzică. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare a dozajelor fine de sunete, ca pe o paletă cromatică muzicală care acoperă un spectru larg de elemente sonore și de emoții. Altfel spus, Gray Matters reunește pe aceeași pânză 4 „materii” care își aduc împreună influențele și personalitățile pentru a demonstra că nu doar albul și negrul sunt relevante, ci și toate nuanțele de gri care fac puntea între două extreme: muzica electronică și cea rock.

Trupa, care în prezent pregătește primul EP, a luat naștere la începutul anului 2014, când toți cei 4 membrii, Laura (voce), Cătă (tobe), Mihai (bass) și Babu (chitara, synth/ sample) au început să lucreze împreună la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, o îmbinare inedită de electronic rock cu împletituri de alternative și metale.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw



Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/2004035379869898/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top