Noutăți și comunicate

Lansare de clip ”Poza” - Pinholes in Club Control

8 aprilie 2014
Lansare de clip ”Poza” - Pinholes in Club Control
Marti, 8 aprilie 2014, Club Control gazduiește concertul trupei Pinholes, un proiect cu rădăcinile È‹n rock și ramuri ce se agață de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independentă. Artiștii ieșeni revin pe scena sălii Berlin cu ocazia lansarii clipului pentru piesa "Poza" care se menține în "heavy rotation" la Radio Guerrilla, de aproape un an.

Fb event. Intrare libera. Afterparty w. Brutus! - 50% bar discount dupa ora 22:00.
Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Pinholes a luat naștere È‹n urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu și Vlad) pentru dialog și muzică, conturandu-și forma finală odată cu intrarea lui Alex È‹n universul pinholes, È‹n mai 2013.

Istoria a mers repede - selectați È‹n cadrul turneului "Propunere Radio Guerrilla", un sunet de luat in considerare pentru viitor È‹n evenimentul "Pariul Sunete pentru 2014", câștigători "Best Romanian Alternative Newcomer" la l Metalhead Awards 2013.

Nu e ușor să privești lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce insoțesc experiența pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate.
Patru personalități diferite, ce poartă insistent/incăpățânat zgomotul unei zone decolorate, amuțite de absența liderilor si a voinței, gata să testeze limitele inguste ale lungului drum spre vârf.
Purtăm aceeași zmei, aceeași obsesie că muzica merită efort si respect iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument musical, fascinează si colorează agresiv orizontul.
Putem lăsa ceva È‹n urmă celor ce vor să descopere.

Pinholes înseamnă:
- Vladimir Ivanov - chitară ritmică, voce
- Vlad Vârtosu - chitară, voce
- Alex Neagu - tobe
- Sergiu Ivanov - bas electric



La Iași se cântă. Åži la București. Pinholes sunt responsabili. Sunt supărați pe sistem, pe oamenii răi, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiți, timizi, dar când pun mâna pe instrumente, sună bine! Mângîie chitarele care urlă la noi, ne ceartă, ne împing dintr-o parte în alta! Rock de cea mai bună calitate, fără ifose, cu mult suflet. Cotă 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament." - Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

As remarca Pinholes. Am vazut un video si mi-a parut foarte grunge si destul de placuta muzica lor. La o repetitie am tinut sa le arat colegilor din trupa cine va mai canta cu noi si le-am aratat anume Pinholes. Baietii au atitudine si sunt destul de reprezentativi pentru rock. Ne-a placut felul in care suna si sper sa ne convingem de asta si la concert." - Marcel Bostan / Alternosfera - intr-un interviu pentru Metalhead.



Avem un loc http://www.youtube.com/watch?v=hCWqQn-pu8A
Poza http://www.youtube.com/watch?v=hUM1eQggmzQ
Dialog  http://www.youtube.com/watch?v=H8Pxj3m9iPc

Facebook - http://www.facebook.com/pinholes.zmei
Youtube channel - http://www.youtube.com/user/PinholesZmei
Soundcloud - soundcloud.com/sergiuivanov



Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, Academia Catavencu, Vice, Decat o Revista, Catavencii, Sunete, Tataia, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Top