Noutăți și comunicate

Lansarea primului album al trupei Folk Frate! in Vama Veche

2 august 2015
Lansarea primului album al trupei Folk Frate! in Vama Veche
Joi, 30 iulie 2015 poate fi auzit live un preview al primului album al trupei FolkFrate! pe scena Festivalului Folk You!, dar lansarea propriu-zisă a materialului discografic va avea loc duminică, 2 august 2015, tot în Vama Veche pe plaja Corsarul, la Iron City, la ora 12:00 (orele prânzului).



Albumul, intitulat „...e mai bine așa!”, are 13+1 piese (o piesă are două variante de studio, în stiluri diferite), compuse pe versurile lui Eugen Moraru, cu o excepție de text a Alinei Manole, și poartă amprenta muzicală specială a membrilor trupei.

Trei dintre piese au deja povești video: Alehandra, Nu (..e mai bine așa!) - piesa care da titlul albumului - și Mai stai (acest din urmă videoclip FolkFrate! a fost prezentat și în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1), dar majoritatea cântecelor sunt cunoscute deja iubitorilor muzicii de gen!

Pentru cine nu-i cunoaște pe cei patru membri ai trupei, iată-i enumerați în continuare: Mircea Ungureanu (Mysha) – chitară și voce, Tudor Olaru (Teddy) – chitară bas, voce, Ionuț Leopea (Johnnie) – voce și gesturi sugestive și, întotdeauna prima și cu ritmul în sânge, Elena Icleanu - tobe și percuții.

Folk Frate! nu este o trupă cu un debut clasic: a fost întâi de toate o reuniune de prieteni și s-a transformat într-un proiect profesionist de muzică tânără. Cele peste 400 de apariții publice din ultimii 9 ani și-au spus cuvântul și i-au transformat pe cei 4 – Mysha, Teddy, Johhnie și Elena în frați de proiect muzical. În plus, numele lor are un public pe măsura concertelor de până acum.

Stilul trupei a crescut în timp, de la folk clasic și piese clasice ale genului reinterpretate către un stil folk-rock dinamic și de bună dispoziție.

Vă garantăm că, cel puțin pentru cei care nu i-au auzit până acum, muzica lor are ce-i trebuie pentru a fi ascultată pe repeat! Pentru ca lucrul acesta să se întâmple, cine va fi în Vama Veche pe 2 august 2015, să se prezinte la Iron City pentru a fi alături de FolkFrate! la lansarea făcută după tot tipicul: cu pixuri pregătite pentru autografe și cu tricouri pentru fanii adevărați! În București și în alte orașe din țară, albumul va fi lansat în luna octombrie – iată un alt argument pentru care prezența la lansarea din Vama Veche devine obligatorie!

Albumul „...e mai bine așa!” reprezintă al 5-lea titlu al casei de discuri Luna Pr&Events.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top