Noutăți și comunicate

Lansarea vinului oficial Maximum Rock Festival

6 octombrie 2015
Lansarea vinului oficial Maximum Rock Festival
Unul dintre cele mai iubite evenimente metal din Romania, Maximum Rock Festival, dezvaluie logoul oficial al show-ului.

Acesta reprezinta fascinanta diversitate a muzicii rock. Pe de-o parte, avem latura intunecata si dura a acesteia, pe de alta o remarcam pe cea melodioasa si cathartica. Rockul are cate ceva pentru fiecare meloman iar noi ii sarbatorim cu devotament puterea si influenta.

(2) Lansarea_vinului_oficial_Maxim_B7mFBq5wRr.jpg
Si pentru ca nu suntem singurii care apreciaza forta uriasa a acestui gen de muzica, ne bucuram sa anuntam ca Domeniile Samburesti ne-au sprijinit intr-un demers unic in momentul de fata in Romania - crearea unui vin oficial al festivalului!

Astfel, savurosul Pinot Noir si companionul sau alb, Chardonnay, vor fi disponibile intr-o editie limitata Maximum Rock Festival, intr-un ambalaj cu un design original, care va contine si logoul evenimentului.

(3) Lansarea_vinului_oficial_Maxim_5m9nWx4sjZ.jpg

Aceasta editie speciala se adreseaza cu precadere celor care si-au procurat pachete VIP la eveniment, formatiilor care vor sustine concerte, partenerilor si, in limita stocului, participantilor care doresc sa isi achizitioneze un suvenir aparte. Vinul va fi disponibil exclusiv in cadrul Maximum Rock Festival.

Pe aceasta cale, le multumim celor de la Domeniile Samburesti pentru tot sprijinul acordat si pentru faptul ca incurajeaza muzica si evenimentele rock din Romania.

Va amintim ca doar azi va mai puteti procura bilete la pretul special de 110 lei. De maine, acestea vor costa 125 de lei, pana in data de 15 octombrie. Din prima zi a evenimentului si pe tot parcursul acestuia, abonamentele vor fi disponibile de la locatii, pentru suma de 135 de lei. De asemenea, mai aveti ocazia sa va procurati ultimele bilete de tip VIP.

Maximum Rock Festival este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Program:

15.10
Club Colectiv

16.10
Arenele Romane

17.10
Arenele Romane

18.10
Club Colectiv

TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Hteththemeth (RO)

Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)

Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)

For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Lupu'cel Rau (RO)
Tiarra (RO)


(4) Lansarea_vinului_oficial_Maxim_DtmbClQs.jpg
Biletele VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin http://www.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania.Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca! Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22, 5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin http://www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) - ultima zi in care va mai puteti procura aceste bilete.
125 lei (28, 5 euro) restul biletelor
135 lei (30, 5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56, 5 euro) bilete VIP - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai http://www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.


De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top