Noutăți și comunicate

Legenda muzicii rock, Bob Dylan, a umplut Sala Palatului din Bucuresti

30 iunie 2014
Legenda muzicii rock, Bob Dylan, pe numele sau real Robert Allen Zimmerman, a oferit publicului roman, pentru a doua oara la Bucuresti, un spectacol memorabil!

La varsta de 73 de ani, cu o cariera de peste 50 de ani si 35 de albume lansate, Dylan este pe locul al doilea in topul celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor, potrivit revistei Rolling Stones. Concertul de la Bucuresti a demonstrat, din nou, acest lucru.

Acompaniat de o suita de muzicieni de exceptie, septuagenarul artist a cantat timp de doua ore pentru cei 4 000 de spectatori, piese din repertoriul sau care au marcat viata muzicala. Melodiile sale, cu versuri ce includ o varietate de influente politice, sociale, filosofice si literare, au ridicat publicul in picioare, smulgand ropote de aplauze. Mai mult, la finalul concertului, la cererea publicului, acesta s-a intors si a mai cantat doua piese.

General Manager-ul D&D East Entertainment, Denise Sandulescu a declarat: "A fost o onoare pentru mine sa organizez concertul acestui mare artist la Bucuresti. Sunt fericita ca am putut oferi fanilor lui Bob Dylan ocazia de a-l revedea pe scena Salii Palatului, iar acestia l-au rasplatit din plin cu aplauze."

Repertoriul artistului:

Partea întâi:
Things Have Changed
She Belongs to Me
Beyond Here Lies Nothin'
What Good Am I?
Waiting for You
Duquesne Whistle
Pay in Blood
Tangled Up in Blue
Love Sick

Partea a doua:
High Water (For Charley Patton)
Simple Twist of Fate
Early Roman Kings Forgetful Heart
Spirit on the Water
Scarlet Town
Soon after Midnight
Long and Waster Years

Bis:
All Along the Watchtower
Blowin' in the Wind



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top