Noutăți și comunicate

Live Music Night cu Daniel Lazar Band Powered in Club Live, 15 martie 2014

15 martie 2014
Live Music Night cu Daniel Lazar Band Powered in Club Live, 15 martie 2014
Sambata, 15 martie 2014, Sprint Media va invita la Live Music Night alaturi de Daniel Lazar si band-ul sau, care vor sustine un concert extraordinar in cadrul celui mai mare club de muzica live din Bucuresti, Club Live (str. Turturelelor, nr 11) !

Publicul prezent la eveniment se va bucura de un show live de calitate si de un repertoriu inedit, extravagant si plin de energie. Daniel Lazar va incinge atmosfera pana dimineata pe cele mai cunoscute melodii internationale si autohtone.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live este gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Biletele pentru concertul Daniel Lazar din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro, la pretul unic de 15 de lei. Info si rezervari: 0731348468 / 0741141079. Open Doors: 22:00.



Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, concerte-azi.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top