Noutăți și comunicate

Locatie adecvata si preturi noi la bilete pentru concertul Europe

7 mai 2015
Locatie adecvata si preturi noi la bilete pentru concertul Europe
După o serie de concerte rock fantastice, susținute pe marile scene din Marea Britanie, Irlanda, apoi in Sua la New York, Chicago, Indianapolis sau Cleveland, Europe, una dintre cele mai importante trupe de rock a anilor '80, vine pe 11 iunie și la București.

Europe - Live - https://www.youtube.com/watch?v=B2CaZvMyGIQ



Arenele Romane, este noul loc de întâlnire al fanilor care vor să vadă pe 11 iunie 2015, de la ora 20:00, show-ul incendiar al suedezilor de la Europe. Odată cu mutarea la "casă nouă", în aer liber, prețurile biletelor s-au redus SubstanÈšIal.

Astfel, împătimiții muzicii rock pot opta fie pentru locurile disponibile în apropierea scenei, fie în sectoarele din tribune ce asigură o vizibilitate excelentă.

Veștile bune continuă! Toți cei care și-au păstrat biletele achiziționate pentru concertul Europe din luna noiembrie 2014, vor beneficia de locuri în zona Vip la show-ul din 11 iunie de la Arenele Romane.



Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro, la următoarele prețuri: Vip - 175 lei, Cat.I - 135 lei și Cat.Ii - 95 lei.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", apărut în anul 1986, ce a fost vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Pe lângă piesa de referință a trupei, în concertul de la Arenele Romane publicul va putea asculta și cântece celebre, precum, "Rock the night" sau balada "Carrie", dar și compoziții de pe cel mai recent album al suedezilor, "War of Kings".

Rămâne stabilit! Ne vedem pe 11 iunie, la Arenele Romane, ora 20:00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top