Noutăți și comunicate

Loungerie II, Joel Silva, Diana Miron & Sian Brie in Club Control

3 decembrie 2013
Loungerie II, Joel Silva, Diana Miron & Sian Brie in Club Control
Marti, 3 decembrie 2013, sunteti asteptati de la ora 21:00 in Club Control la o seara de fusion experimental cu Loungerie II, Joel Silva, Diana Miron & Sian Brie. Artistii va pregatesc performance-uri pline de pasiune si un jam session inedit. Afterparty w. BRUTUS!


Dupa concert, muzica si inspiratia sunt completate de un discount de 50% la orice bautura, dupa ora 22:00. FB event. Intrare libera.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



LOUNGERIE II ( fusion punk jazz)

In primii 2 ani de activitate cei 5 membri au reusit sa sustina independent realizarea a 2 videoclipuri, lansarea unui EP de 6 piese, lansarea albumului DEVARO, peste 150 de concerte, participari la Festivaluri de jazz (Sibiu Jazz festival, EUROPAFest), de alternative (B'est fest, Electric Castle Festival, Rock in Parc, Matasari, Clover Fest etc.), concerte in puburi istorice de jazz, rock si experimental, pe scene de teatru si in galerii de arta.

ASCULTA ALTFEL ca sa te poți TRANSFORMA. LOUNGERIE II - fusion punk jazz - revine in Control pentru un concert care promoveaza in 2013 cel mai nou album al trupei: DEVARO - un material liber, intr-o nota mai asezata, cu destul punk si influente de jazz si post-rock pentru o altfel de experienta muzicala, live.

http://www.facebook.com/LoungerieII
https://loungerietwo.bandcamp.com/album/devaro



JOEL SILVA - terapeut muzical si dansator, Joel este portughez stabilit la Bucuresti. Sustine pentru prima data in Control un performance aclimatizat clubului. Boluri tibetane si didgeridoo manipulate electronic.



DIANA MIRON si SIAN BRIE - un duo de free improvisation pentru voce, chitara si vioara. Cei doi se bucura de amprente comune, reverberatii ale contextului socio-politic in care s-au dezvoltat, de unde se conturează dorinta de eliberare de barierele stilistice, tradusa prin explorare sonora, improvizatie si experiment.

https://soundcloud.com/briemironacker



Parteneri media: Radio Guerrilla, SapteSeri, ALL HOLLOW, VICE, Decat o Revista, SUNETE, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, VeiozaArte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top