Noutăți și comunicate

Loungerie II pentru prima data in concert la Bacau in The Stage

20 februarie 2014
Loungerie II pentru prima data in concert la Bacau in The Stage
Joi, 20 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei Loungerie II în The Stage.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Informații și rezervări: 0734.990.988



Ascultă altfel ca să te poți transforma. Loungerie II - fusion punk jazz - pentru prima dată în concert dedicat publicului din Bacău! Loungerie II promovează cel mai noi album al trupei: Devaro. The Stage a găzduit cele mai importante figuri ale muzicii alternative din România. Aceeași scenă prezintă publicului o muzică de confluență: o fuziune între punk și influențe de jazz și post-rock pentru o altfel de experiență muzicală, live!

Ascultă pentru că vrei să fii Surprins. Cel mai nou produs de studio al trupei, Devaro, reprezintă evoluția muzicală trăită prin experiența concertelor live, adaptarea performance-ului pe scene mari, mici, înghesuite și improvizate în spații mereu surprinzătoare. La apariția acestui material au contribuit toți cei care au plătit bilet pentru concertele Loungerie II în ultimul an.

Ascultă pentru că trăiești. Loungerie II este un proiect independent care a reușit să se autosusțină în spațiul autohton prin sprijinul publicului prezent la concerte și susținerea partenerilor media și de organizare interesați de zona muzicală alternativă. Albumul Devaro este dedicat celor care ne-au dat sentimentul că nici un exercițiu de creativitate nu este în van, nici măcar în România.

Loungerie II
https://www.facebook.com/LoungerieII
https://loungerietwo.bandcamp.com/album/devaro
https://soundcloud.com/loungerie-2


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top