Noutăți și comunicate

Lura - o artista preferata de dansatorii de Kizomba si nu numai

21 ianuarie 2016
Lura - o artista preferata de dansatorii de Kizomba si nu numai
Duminica, 24 ianuarie 2016, dupa concerte in intreaga lume, Lura va canta in premiera in Romania, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.



Este cunoscut faptul ca Lura este una dntre cele mai populare voci ale stilului "morna", dar este de asemenea una dintre cele mai iubite artiste ale zonei "funana" si "batuque, iar faptul ca i se spune "urmatoarea Cesaria Evora", nu este o intamplare. Lura este unul dintre cei mai iubit artisti de cei care practica dansuri latino precum samba, rumba, merengue, bolero si evident kizomba. Energia ei pozitiva si ritmurile fierbinti sunt cele doua elemente principale care ii determina sa aleaga piesele ei.

Chiar daca nu esti dansator profesionist iti este imposibil sa stai pe scaun atunci cand intra ea pe scena. Duminica, la Hard Rock Cafe va fi un show special si cu siguranta nimeni nu va sta jos cat timp Lura va fi pe scena.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.
Biletele pentru concertul LURA sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) și în format fizic în rețeaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv în ziua evenimentului la intrare, rețeaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia din toată țara) la următoarele prețuri:

- Acces General cu loc la masă (fumători sau nefumători) - 70 de lei
- VIP, cu loc la masă în fața scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Top