Noutăți și comunicate

MANOWAR anunta primele date din turneul de adio

30 mai 2016
MANOWAR anunta primele date din turneul de adio


Trupa emblemă a Heavy Metal-ului, MANOWAR, a anunțat recent turneul de adio printr-un mesaj adresat fanilor. Primele date confirmate sunt cele din Germania.

Timp de aproape patru decenii, MANOWAR și-au făurit stilul propriu, cu imnuri nemuritoare, componentă vizuală puternică și valori de neînduplecat, precum onoarea, loialitatea și prietenia, formând o legătură unică și indestructibilă cu legiunile lor de susținători.

Invidiați de mulți pentru convingerile de nestrămutat, dedicarea fără margini și atitudinea caracterizată de motto-ul “fără compromisuri și fără regret”, MANOWAR nu s-au abătut niciodată de la calea lor.

În timpul indelungatei cariere, MANOWAR au câștigat numeroase distincții de aur și platină, au derulat peste 35 de turnee și au fost cap de afiș în locații cu capacitatea cuprinsă între 10.000 și 50.000 de locuri, în care au performat cu casa închisă.

Îndrăzneți și cu spirit de aventură încă de la albumul de debut “Battle Hymns”, depășind mereu realizările predecesorilor, și-au stabilit propriile standarde. Printre modurile în care și-au onorat fanii în decursul timpului, MANOWAR au organizat propriul festival (la care au luat parte fani din 40 de țări), au stabilit recorduri ce vizează durata și volumul concertelor, au înregistrat un cântec în 18 limbi și au semnat un contract cu propriul sânge pentru a-și arăta devotamentul pentru Metal.

“Turneul ‘Gods And Kings’ a fost un moment de pionierat în cariera noastră. Totul a fost magnific: scena, sunetul, efectele video și voi, fanii noștri! După un astfel de turneu extraordinar a fost clar pentru noi că următorul trebuie să fie și mai grandios și să depășească tot ce am făcut până acum; să fie împlinirea visului oricărui Manowarrior. Atunci va fi momentul suprem pentru a spune mulțumim și adio.”



Cu o durată de peste două ore, debordând de hituri lansate de-a lungul celor aproape patru decenii ale istoriei MANOWAR, The Final Battle World Tour va fi o experiență ce se întâmplă o singură data în viața unui fan al Metalului.

“ Vom porni în The Final Battle așa cum am făcut în întreaga noastră carieră: vom da TOTUL pentru fanii noștri! Victoria este a noastră, dar gloria este a legiunilor noastre de Fani!” a spus Joey DeMaio.

The Final Battle World Tour 2017 – Primele date confirmate:
Vineri, 24 noiembrie 2017 – Zenith – Munchen, Germania
Luni, 27 noiembrie 2017 – Messehalle – Erfurt, Germania
Marți 28 noiembrie 2017 – Tempodrom – Berlin, Germania
Vineri 1 decembrie 2017 – Grugahalle – Essen, Germany
Duminică 3 decembrie 2017 – Sparkassen Arena – Kiel, Germania
Marți 5 decembrie 2017 – Palladium – Koln, Germania
Vineri 8 decembrie 2017 – Jahrhunderthalle – Frankfurt/Main, Germania
Marți 12 decembrie 2017 – Arena Trier – Trier, Germania
Vineri 15 decembrie 2017 – Porsche Arena – Stuttgart, Germania



Biletele pentru access general se găsesc exclusive pe http://www.lb-events.de. Un număr limitat de bilete tipărite, suvenir, sunt disponibile pe principiul “primul venit, primul servit”.

Upgrade-uri Ultimate Fan, care oferă o experiență live mai complexă, vor fi puse în vânzare mai târziu.

Upgrade-uri Ultimate Fan sunt valabile doar împreună cu un bilet valid pentru access general. Fanii ar trebui să intre imediat în posesia acestuia din urmă.

Pentru detalii despre bilete și update-uri constante urmăriți trupa MANOWAR pe manowar.com and facebook.com/manowar.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top