Noutăți și comunicate

MANOWAR isi uneste fortele cu Hamilton Sterling - Sound Design Specialist la Hollywood

7 noiembrie 2013
MANOWAR isi uneste fortele cu Hamilton Sterling - Sound Design Specialist la Hollywood
Dupa colaborarea cu legenda teatrului si cinematografiei, Brian Blessed  ("Hamlet", "Flash Gordon"), MANOWAR face echipa cu un alt veteran al Hollywoodului: sound designerul Hamilton Sterling. Obiectul colaborarii il constituie tot piesa "The Warrior's Prayer MMXIV" care se va regasi pe albumul "Kings Of Metal MMXIV".  In cursul acestui an Brian Blessed a inregistrat partea narativa pentru aceasta piesa, pe care a denumit-o "o creatie stralucitoare". Iar despre colaborarea cu MANOWAR Blessed a spus ca a fost "cu totul miraculoasa" si ca "i-a schimbat viata".

"Brian a realizat o treaba senzationala! El a facut mai mult decat sa nareze povestea. El a interpretat-o." a spus bassistul si producatorul trupei MANOWAR, Joey DeMaio. "Cand asculti partea narativa ai impresia ca urmaresti un scurt metraj de la Hollywood. Ne-am dat seama imediat ca trebuie sa intregim prestatia extraordinara a lui Brian cu efecte sonore de aceeasi calitate. Am cautat un alt nume de referinta de la Hollywood, iar domnul Hamilton Sterling s-a dovedit a fi alegerea perfecta!" a explicat DeMaio.

 
De numele lui Hamilton Sterling, veteran al Hollywoodului ca specialist in efecte sonore,

se leaga blockbuster-uri de actiune precum  "The Dark Knight", "Men In Black3", "War Of The Worlds", si "Master And Commander: The Far Side of the World", doua dintre aceste productii primind premii Oscar la categoria "Cea mai buna editare sonora".

"Prietenul meu, audio inginerul Rich Breen, laureat al premiului Grammy, a luat legatura cu mine cu privire la proiectul de mare amploare sonora al trupei MANOWAR - "The Warrior's Prayer MMXIV". In cazul de fata, exista deja un cadru narativ, inregistrat anterior de excelentul actor Brian Blessed, pe care il vazusem, in tinerete, in productia lui Robert Graves, "I, Claudius". Interpretarea lui evocatoare debordeaza de emotie, iar dinamica inregistrarii mi-a permis o variatie ce se intinde de la cele mai linistite si eterice efecte, pana la sunetele specifice unei batalii aflate la apogeu. Prestatia lui plina de viziune a fost un ghid excelent, la fel ca si simtul actiunii si al directiei de care a dat dovada domnul DeMaio" a spus Hamilton Sterling.

Albumul "Kings Of Metal" al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria heavy metal, a fost lansat pe 18 noiembrie 1988 si a fost urmat de un turneu mondial in 1989. Pentru a celebra cea de a25 aaniversare de la lansarea "Kings Of Metal", MANOWAR va lansa  o varianta noua si speciala, a albumului: "Kings Of Metal XXIV, " care va fi urmata de "Kings Of Metal MMXIV" World Tour.

 
Multe alte date vor fi dezvaluite in curand, incluzand si primele aparitii la festivaluri outdoor, din vara lui 2014
 

Kings Of Metal MMXIV World Tour - Date confirmate:
- Miercuri, 19 martie 2014  - Palatul Sporturilor Olimpice din Krasnodar, Rusia.
- Vineri, 21 martie 2014 - Palatul Sporturilor Luzhniki  - Moscova, Rusia
- Duminica, 23 martie, 2014 - Palatul Sporturilor Yubileyny - St Petersburg, Rusia
- Vineri/Sâmbătă, 25-26 iulie 2014 - Suvilahti Open Air - Helsinki, Finlanda

Mai multe date vor fi anuntate in curand.

Pentru informatii si update-uri constante vizitati:
http://www.manowar.com     
http://www.facebook.com/manowar


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top