Noutăți și comunicate

Madonna Party in Hard Rock Cafe din Bucuresti

22 august 2009
Madonna Party in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Hard Rock Cafe Bucuresti gazduieste sambata, 22 august 2009, incepand cu orele 22:00, o petrecere dedicata reginei muzicii pop - Madonna. Evenimentul va avea intrarea libera, fanii artistei fiind asteptati sa ia parte la o serie de surprize si provocari premiate, printre altele, cu doua bilete la concertul Madonna din Parcul Izvor din data de 26 august 2009.


Cu numai cateva zile inainte de concertul divei la Bucuresti, Hard Rock Cafe ii introduce pe fanii artistei in atmosfera celui mai asteptat eveniment al acestui an. Sambata seara, in restaurantul din Parcul Herastrau vor rula fara intrerupere hiturile Madonnei din anii '80 pana in prezent, participantii putand admira, in original, una dintre bustierele de spectacol ale artistei, expusa acum in incinta Hard Rock Cafe Bucuresti.

Fanii Madonna vor avea posibilitatea sa interpreteze in fata publicului melodiile preferate din repertoriul artistei in cadrul concursului de karaoke ce va avea ca premii doua bilete la concertul din 26 august. Pe scena vor fi prezenti si mai multi artisti aflati la inceput de drum, care vor interpreta, in maniera proprie, hituri din repertoriul celei mai cunoscute si bine vandute artiste ale tuturor timpurilor.

Cei care o pot imita pe regina muzicii pop mai degraba ca prezenta scenica decat cu talentul vocal, vor fi si ei premiati - radiomadonna.ro, partener al evenimentului, va recompensa prezenta cea mai apropiata de stilul artistei cu un pachet constand in carti despre Madonna si CD-uri cu cele mai de succes albume ale sale.

Petrecerea de sambata seara din Hard Rock Cafe va aduce in discutie si infiintarea primului fan-club oficial Madonna din Romania, cei prezenti avand ocazia de a discuta despre acest subiect cu reprezentatii radiomadonna.ro.

Rezervari: 0212066261.
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top