Noutăți și comunicate

Mai sunt cateva sute de bilete la concertul Celelalte Cuvinte – Trup si suflet, de la Cinema Patria

1 octombrie 2013
Mai sunt cateva sute de bilete la concertul Celelalte Cuvinte – Trup si suflet, de la Cinema Patria
Concertul acustic pe care trupa Celelalte Cuvinte îl va susține în data de 18 octombrie 2013, la Cinema Patria din București se apropie de a fi sold out. La aproximativ trei săptămâni până la eveniment, mai sunt în vânzare puțin peste 300 de bilete, care se pot achiziționa din Rețeaua Eventim și online pe http://www.Eventim.ro

Evenimentul acustic Trup și suflet a avut avanpremiera sâmbătă, la Filarmonica de Stat din Oradea, în fața unei săli pline. Într-un concert de peste două ore, trupa Celelalte Cuvinte a cântat atât piese de pe albumele recente, cât și melodiile vechi, care i-au consacrat, reorchestrate pentru varianta acustică. 

De asemenea, vă reamintim că cei de la Celelalte Cuvinte au lansat, în premieră, trei piese în varianta acustică, împreună cu Rock FM. Piesele sunt Scrisori iubite, Cina dragonului și Stem și pot fi ascultate pe facebook.com/celelaltecuvinte și YouTube.

Pentru a asculta toate cele trei piese pe YouTube, vă rugăm accesați următorul link:
http://www.youtube.com/watch?v=hXmoPA9qqIg&list=PLfwLq2WgoqloXqHXI4tcCDezLyFMjWJip

Solistul Celelalte Cuvinte, Călin Pop a declarat cu ocazia lansării că există posibilitatea scoaterii unui întreg album cu piese în varianta acustică și că evenimentul "Trup și suflet" va fi filmat pentru un viitor DVD.  De asemenea, acesta a adăugat că trupa se gândește deja la un turneu în orașele mai mari ale României.

 "Acest proiect există de multă vreme în mintea mea. Eu am fost și am rămas un baladist în sufletul meu", a declarat Călin Pop la Rock FM.

Biletele pentru concertul de la București se găsesc în Rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro.
Susținut de Farmaciile Dona.
Prezentat de ROCK FM.
Recomandat de Mișcarea de rezistență, Proges și Admirabil"¢Net.
Partener: Hotel Răzvan.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Top