Noutăți și comunicate

Masked Toys au finalizat un clip la o piesa acustica

5 mai 2014
Masked Toys au finalizat un clip la o piesa acustica
Cei din trupa Masked Toys au finalizat primul clip la o piesa acustica With you...without me, o experienta inediat pentru trupa de trash/old school din Bucuresti/Bacau.

Uneori sentimentele nu mai lasa loc decat sunetului pur si cuvintelor. Totul devine greu si apasator pana la a-ti fi de ajuns doar muzica si ideea.
Asa a aparut prima piesă acustică semnată Masked Toys, "With you... without me". O piesa in care n-au incaput decat chitara rece, vocea si trairile.
Piesa va fi sustinuta si de primul videoclip al trupei, filmat intr-un teatru gol, la un spectacol la care au fost prezenti doar cei care canta si trairile lor. Nimic in plus, nimic altceva.

Aventura inceputa in 1993, de doi studenti entuziasti (Sorin - bass și Bogdan - chitară) a renascut în 2011, într-o formulă întregită de mai tinerii Ursu (tobe), Luci (voce) și Bogdan S. (chitară). Finalisti ai Wacken Metal Battle 2012, ai festivalului Rock in Parc 2012 si castigatori ai locului intai la Posada Rock 2013, cei de la Masked Toys se remarca prin sinceritate, spirit si concertele memorabile.

With you...without me" e o explorare introspectivă a unor stări de care în cele mai multe dintre cazuri nu suntem conștienți, iar dacă le conștientizăm, cei mai mulți dintre noi le lăsăm să lâncezească în noi până la alterarea completă a noastră și a tot ce e în jurul nostru.


Evenimente recomandate

Top