Noutăți și comunicate

Mastering The Music Business - 3 zile de prezentari, workshop-uri si concerte live

21 iunie 2017
Mastering The Music Business - 3 zile de prezentari, workshop-uri si concerte live
Mastering The Music Business este prima conferinta despre industria muzicala din Romania si singura dedicata in primul rand artistilor independenti, dar si echipelor acestora (manageri, agenti de booking, PR, tour managerilor etc). Editia din acest an va avea loc pe 10 si 11 iulie 2017 in Bucuresti, cu o extensie speciala pe 12 iulie 2017. Artisti dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati, profesionisti din tara si din strainatate vor fixa pentru trei zile Kilometrul Zero al industriei muzicale la Bucuresti.

Nume consacrate precum Smiley, Nicu Alifantis, Damian Draghici sau Dan Byron impreuna cu mai tinerii Alexandra Usurelu, Hellen sau Jurjak s-au alaturat Mastering The Music Business pentru a pune in discutie subiecte de actualitate si de interes pentru industria muzicala independenta din Romania.

Profesionisti din toate zonele industriei muzicale locale si a industrilor adiacente vor prezenta proiecte de succes si vor dezbate teme legate de preocuparile cele mai stringete ale artistilor independenti - monetizarea muzicii in contextul schimarilor majore pe care internetul le-a adus in viata lor.

Nu in ultimul rand, reprezentanti ai unor companii majore la nivel international vor prezenta modele de afaceri accesibile artistilor independenti din Romania in context global.

Mastering The Music Business se va desfasura pe doua planuri - teoretic si practic - si din aceasta combinatie nu va lipsi muzica insasi.

Pe 10 si 11 iulie 2017, intre orele 10:00 si 18:00, la sediul Culturadata - Institutul National de Cercetare si Formare Culturala se vor desfasura dezbateri si prezentari pe diverse teme de interes in paralel cu workshop-uri in care cei prezenti vor putea experimenta aplicabilitatea practica a diverselor idei si solutii de business in industrie. Muzica, dansul, concertele, productia muzicala si de albume, comunicarea, marketingul online si multe alte teme isi vor gasi loc in agenda conferintei.

Serile celor doua zile vor fi dedicate showcase-urilor - recitaluri live sustinute de artisti si trupe debutante din Romania si din lume care doresc sa se prezinte in fata profesionistilor din industria muzicala locala. Sub titulatura MMB Live Showcase acestea vor fi gazduite de Clubul Fratelli.

Pe 12 iulie 2017, impreuna cu Hahaha Production, MMB Extended invita autorii si pe cei care sunt implicati in productia de studio la un workshop de compozitie si productie muzicala care se va desfasura chiar in studiourile de la Hahaha, unde gazde vor fi Serban Cazan - unul dintre cei mai in voga compozitori romani - alaturi Vladimir Coman Popescu.

Mastering The Music Business este o conferinta initiata si organizata de Star Management si Asociatia Star Education in parteneriat cu Overground Music si Agentia de Vise. Coorganziator: Culturadata – Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala.

Partenerii media ai evenimentului sunt: BestMusic.ro, Metalhead.ro, Infomusic.ro, Unsitedemuzica.ro, Metropotam.ro, Revista Biz, Letsrock.ro, Revista Sunete, Zile si Nopti, AListMagazine, Kooperativa 2.0, MaximumRock.ro, Wall Street

Taxa de acces la conferinta va fi, in functie de data achitarii, dupa cum urmeaza:

- 55 eur – early bird (pana pe 15 iunie)
- 75 eur – normal (intre 16 iunie si 9 iulie)
- 99 eur – in zilele de conferinta


Pentru detalii:

http://www.masteringthemusicbusiness.ro,

https://www.facebook.com/MasteringTheMusicBusiness/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top