Noutăți și comunicate

Maximum Rock lanseaza primul DVD al unui festival rock din Romania

7 august 2014
Maximum Rock lanseaza primul DVD al unui festival rock din Romania
Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul "must-see" al toamnei la Bucuresti, se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.

Pe langa deja traditionalele concerte, festivalul ofera numeroase oportunitati de distractie, cum ar fi expozitiile speciale, targurile de merchandise, concursurile si performance-urile. Pentru anul acesta, pregatim noi surprize asa ca fiti cu ochii in patru.

Datorita feedback-ului excelent primit atat din partea fanilor, presei dar si a formatiilor participante, am decis, impreuna cu Optical Disc Solutions, singurul multiplicator industrial de DVD-uri din Romania, sa lansam primul Dvd al unui festival rock autohton! Aceasta realizare este una importanta atat pentru noi, cat si pentru industria de gen din Romania.

Alaturi de prestatiile formatiilor din line-up-ul primei editii a "Maximum Rock Festival", ce s-a desfasurat pe 25 si 26 octombrie 2013 - My Dying Bride, The 69 Eyes, Leaves' Eyes, Atrocity, Samael, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, Abigail, Vespera, God the Barbarian Horde, Psycho Symphony si White Walls, DVD-ul mai contine si interviuri, galerii foto si imagini cu fanii participanti!

Iata ce spune Zoltan Tussai, Ceo la Ods despre experienta Maximum Rock Festival si munca asidua care a dus la realizarea DVD-ului:

"Optical Disc Solutions, singurul multiplicator industrial de DVD-uri din Romania, a sprijinit cu entuziasm initiativele echipei Maximum Rock, si suntem bucurosi ca anul aceasta am realizat impreuna acest prim proiect pe DVD.

Suntem increzatori ca acest festival va avea parte de multe editii in viitor si speram sa realizam impreuna urmatoarele DVD-uri pentru acest mare eveniment. In acest fel colectionarii isi vor putea reaminti mereu toate momentele frumoase si unice la care au participat. Succes!"

Dvd-ul a fost scos intr-un numar de 1000 de exemplare care vor fi distribuite gratuit fanilor, presei si tuturor celor interesati de muzica rock! Cei care isi achizitioneaza abonamente la Maximum Rock Festival 2014 de la sediul nostru, dar si prin sistemul Pay-Pall, primesc automat DVD-ul. Acesta va fi oferit si la evenimentul din acest an.

Cu siguranta, acest DVD va aduce un plus de imagine atat festivalului in sine cat si scenei rock/metal din Romania.

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/632864536791386/?fref=ts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top