Noutăți și comunicate

Meet & Greet la Interplanetary Night II in Ageless Club

23 mai 2013
Meet & Greet la Interplanetary Night II in Ageless Club
Primii platitori de bilete care vor ajunge sambata, 25 mai 2013, in club Ageless, la a doua editie Interplanetary Night se vor putea bucura de o intalnire cu membrii The Thirteenth Sun. La acest meet and greet, publicul se poate bucura si de o sesiune de autografe.

Cu aceasta ocazie, organizatorii anunta ca persoanele care si-au rezervat un bilet si nu pot ajunge la banca pentru plata acestuia, il pot achita la intrarea in club.

A doua editie a Interplanetary Night, un eveniment exclusivist cu doar 60 de bilete puse la dispozitia publicului, anunta doua proiecte inedite, dintre care unul apare in premiera pe o scena din Romania. Este vorba de The Thirteenth Sun impreuna cu Valerinne.

Interplanetary Night II vine ca o punte spre cel mai important eveniment Cavalleria Events al anului, fiind unicul show pana la festivalul Ghost Gathering Rasnov de pe 12 - 13 Iulie. Seara se va incheia cu un set special de proiectii acompaniate de un playlist muzical atent selectionat.

Biletele pot fi rezervate prin e-mail la adresa events.cavalleria@gmail.com. Pretul unui bilet este de 25 de Ron, iar barul ofera fiecarui participant un frappe din partea casei.

Interplanetary Night II este un eveniment organizat de Cavalleria Events.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top