Noutăți și comunicate

Meet & greet cu URMA dupa concertul acustic de maine

9 mai 2013
Meet & greet cu URMA dupa concertul acustic de maine
Trupa URMA le-a pregatit o surpriza celor care au achizitionat bilete in valoare de 70 si respectiv 90 de lei pentru concertul de maine seara: detinatorii acestor bilete sunt invitati la o sesiune de autografe, dupa incheierea spectacolului.

Concertul, care se inscrie in binecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged, va avea loc maine la Cinema Patria, incepand cu ora 20:00. Accesul se va face de la ora 19.00.

Maine seara URMA va canta, in premiera, alaturi de Green Orchestra si va prezenta un show desavarsit, de peste 90 minute, inedit prin faptul ca toate piesele vor fi rearanjate intr-o maniera adecvata pentru formatul celebrei emisiuni MTV Unplugged. Mai multe amanunte a oferit solistul Mani Gutau: "In cadrul spectacolului din 10 mai vom aduce toate aceste elemente acustice impreuna, pe scena, si vom incerca sa redam, intr-o atmosfera cat mai intima calatoria muzicala a ultimilor nostri zece ani.Va asteptam vineri 10 mai, la Cinema Patria, pentru premiera URMA MTV UNPLUGGED.'' Playlistul de maine seara va include piese de pe toate albumele URMA.
 

Mai jos puteti urmari un material video de la repetitii: 
http://youtu.be/xTmz2AiJhaU

In anul in care trupa aniverseaza 10 ani de existenta, URMA se intoarce la mesajul sau de inceput, prin concertul de maine. Mani detaliaza: "primele noastre albume fiind materiale discografice inregistrate integral acustic, incepand cu anul 2003.

Pe parcursul celor 10 ani de calatorie muzicala si in cadrul celor 4 materiale discografice editate pana in prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul si multe alte instrumente de percutie."

Trupa URMA este prezenta de un deceniu pe piata muzicala. In decursul timpului formatia a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia. Discografia formatiei include 3 materiale full length, cel de al patrulea, "Lost End Found, " urmand a fi lansat in curand. 

Pentru evenimentul URMA - MTV Unplugged, care va avea loc pe 10 maila CinemaPatriasunt in vanzare bilete la pretul de 50 lei.

Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.  http://www.blt.ro,   http://www.bilete.ro,   http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top