Noutăți și comunicate

Metal All Stars - Inedit si surprinzator - Legendele Heavy Metal la Romexpo

19 februarie 2014
Metal All Stars - Inedit si surprinzator - Legendele Heavy Metal la Romexpo
Phil Anselmo, fostul vocalist al trupei Pantera, considerată una dintre cele mai prolifice și influente trupe metal din toate timpurile, vine la București, pe 24 martie, în blockbuster-ul Metal All Stars. Phil Anselmo, o legendă heavy metal, nu se va afla pentru prima dată în fața publicului din România. Împreună cu trupa Down, acesta a cântat în 2010 în deschiderea concertului Ac/Dc. Pe 24 martie 2014, însă, va fi pentru prima dată când piesele Pantera se vor auzi în spațiul românesc, grație lui Phil Anselmo, acompaniat de bunul său prieten, Zakk Wylde.

Anselmo asteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu fanii metal din Romania, cărora le-a transmis "să se aștepte la ce e mai neașteptat". "Vor fi multe momente în care vom fi cu toții pe scenă, într-un metal jam de proporții și de-abia aștept ca acest lucru să se întâmple; am crescut cu mulți dintre oamenii din acest proiect și am un respect foarte mare pentru toți. Pe unii dintre ei nu i-am mai întâlnit până acum și îmi place să cunosc oameni noi ai comunității, ai familiei Heavy Metal, deoarece contactul cu artiști precum ei îți lărgesc orizonturile", a declarat Phil Anselmo, cunoscător al domniei lui Vald Èšepeș și al legendei care l-a inspirat pe Dracula.



Metal All Stars este, probabil, cel mai important eveniment rock al anului în România. Conceput sub forma unui mini-festival, care durează mai bine de 4 ore, Metal All Stars întruchipează visul suprem al fanului rock, oferind într-un singur pachet o varietate de staruri care și-au lăsat amprenta adânc în istoria muzicii: Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladonna, Udo Dirkschneider, Cronos, Brian Fair și mulți alții. Publicul va avea parte de piese ale unor trupe care au scris istoria mondiala a metalului.

Întreaga distribuție poate fi consultată mai jos:
"¢ Phil Anselmo (Pantera, Down)
"¢ Zakk Wylde (Black Label Society, ex-Ozzy Osbourne)
"¢ Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)
"¢ Joey Belladona (Anthrax)
"¢ Udo Dirkschneider (Udo, Accept)
"¢ Cronos (Venom)
"¢ Rob Blasko Nicholson (Ozzy Osbourne)
"¢ Brian Fair (Shadows Fall)
"¢ Ross the Boss (Manowar)
"¢ Jon Donais (Anthrax)
"¢ Jasin Todd (ex-Shinedown)
"¢ Matt Bachand (Shadows Fall)
"¢ Nick Menza (ex-Megadeth)
"¢ Aaron Rossi (Ministry, Prong)
"¢ Jesse Billson



Metal All Stars - 24 martie 2014, ora 19.30, Romexpo, Pavilion Central! Spectacol și stare de spirit, un show exploziv, muzică înscrisă deja în istorie.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Germanos, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.
În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețurile: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc).

Eveniment organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock Fm, Coca-Cola și Ciuc Music.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top