Noutăți și comunicate

Metalhead Meeting 2014 la Arenele Romane din Bucuresti

7 iunie 2014
Metalhead Meeting 2014 la Arenele Romane din Bucuresti
Sambata, 7 iunie 2014,  Sepultura, Moonspell, Arkona, Last Hope, Endsight, Sincarnate si Diamonds are Forever canta la primul mare festival al verii - Metalhead Meeting, la Arenele Romane.



Biletele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si http://www.Eventim.ro la urmatoarele preturi:

- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 14 mai)
- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle dupa 14 mai, in ziua concertului si la intrare

Biletele se gasesc si in toate punctele clasice de vanzare (Diverta, Germanos, Mag Vodafone si Orange, Humanitas etc..) dar si in retelele Uman si Senia din tara precum si la Club Rockstadt din Brasov
- Uman: Bucuresti - Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi - Iulius Mall, Timisoara - in Uman Shop si Brasov - Muresenilor nr. 3
- Senia: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7)

Doar pe Iabilet.ro si in retelele Uman si Senia, gasiti si pachete speciale pentru ambele editii de Metalhead Meeting de anul acesta cu reducere de 20%. Informatii aici-> https://www.iabilet.ro/bilete-sepultura-moonspell-si-arkona-canta-la-metalhead-meeting-pe-7-iunie-la-arenele-romane-665#comanda

Festivalul va avea loc sambata, 7 iunie la Arenele Romane din Bucuresti iar biletele deja s-au pus in vanzare la preturile speciale de presale de 80 de lei respectiv 110 de lei (Golden Circle in fata scenei limitate la 500 de locuri) pana pe 7 mai pe http://www.iabilet.ro, http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro, http://www.Biletoo.ro si http://www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara.



Moonspell este o trupa portugheza de gothic metal formata in 1992 care dupa mii de concerte live si-a castigat bine meritatul status de cea mai importanta trupa de metal portugheza. Primul Ep lansat a purtat numele de "Under the Moonspell" (1994) iar primul album, un succes rasunator chiar si in zilele noastre, "Wolfheart", a fost prima colaborare cu casa lor de discuri, Century Media. In 1996 a urmat "Irreligious", primii pasi ai trupei pe teritoriul gothic metal, dupa ce precedentul album a fost incadrat in zona black metal. Primul single Moonspell, "Opium", este si in zilele noastre una dintre cele mai iubite piese de catre fani. In 1998 urmeaza "Sin Pecado" iar in 1999, "The Butterfly Effect" inregistrat la Londra cu producatorul Andy Reilly, un album experimental plin de chitari acordate jos si pasaje pe care sintetizatorul este rege. "Darkness and Hope" a urmat in 2001, album produs alaturi de Hiili Hiilesmaa (Sentenced, Him). In 2003 "The Antidote" alaturi de Niclas Etelävuori din Amorphis.



Arkona a debutat in 2002 find fondata de catre doi membri ai Societatii Neopagane Slave "Dolgoprudny" : Masha "Scream" Arkhipova and Alexander "Warlock" Korolyov. Masha "Scream" Arkhipova, atat istoric cat si compozitor, este una dintre putinele soliste de succes al stilului death growl. Numele trupei face referire la ultimul oras-cetate slav care poarta acelasi nume.

Versurile lor sunt puternic influenate de folclorul rus si mitologia slava, iar muzica lor incorporeaza mai multe instrumente muzicale traditionale rusesti. Arkona a lansat primul album Vozrozhdeniye in 2004 iar cel mai recent album al trupei, lansat in 2014 si al saptelea din cariera, este Yav, trupa fiind momentan recunoscuta ca una dintre cele mai bune nume ale pagan-metalului mondial iar videoclipurile lor strang milioane de vizualizari pe Youtube !



Sepultura nu mai au nevoie de nicio prezentare !



Pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/222070337973486/

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top