Noutăți și comunicate

Metalhead Meeting 2015 la Cotroceni Open Air, Bucuresti

11 - 14 iunie 2015
Metalhead Meeting 2015 la Cotroceni Open Air, Bucuresti
Intre 11-14 iunie 2015 are loc festivalul Metalhead Meeting 2015 la Cotroceni Open Air.

In cadrul celor 4 zile de Metalhead Meeting, pe scena mare ii veti putea vedea live pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk, Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever si multi multi altii din totalul de 45 de trupe!

Recent s-au mai confirmat inca 14 trupe pe Tallents Stage, a doua scena a festivalului Metalhead Meeting: Negative Core Project, Chaos Cult, Damage Case, Breathelast, Dark Fusion, Arthur (instrumental project), StoneLight, Blacksheep, Crimena, Marchosias, Tanin, Secret Society si Tessa.

De asemenea, rusii de la Arcanorum Astrum nu au primit viza sa intre in Romania asa ca au fost inlocuiti de Grimegod!
Metalhead Meeting a ajuns la 45 de trupe, 2 scene, 4 zile, abonament de 4 zile la 119 lei, berea la 5 lei si apa plata la 2.5 lei !



Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 40 de lei.

Prezentat de TIMISOREANA, Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni intr-o locatie in aer liber de 22000 de metri patrati unde alaturi de cele doua scene veti avea parte de foarte multe activitati pe care le vom anunta curand! Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: http://www.metalhead.ro/mhm/camping/

De asemenea, berea Timisoreana la draft va costa 5 lei iar apa plata 2.5 lei. Protectia si paza vor fi asigurate de catre Blackhawk Security.



Abonamentele de patru zile sunt disponibile in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro si in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romana, inMedio etc..

Acestea costa 119 de lei Acces General pentru patru zile si suplimente Meet & Greet valabile cu abonament deja cumparat care va asigura poze si autografe cu majoritatea trupelor prezente la festival (200 de lei). De asemenea puteti gasi si bilete de o zi la pretul de 100 de lei valabile vineri, sambata sau duminica. In zilele de fetsival la intrare, abonamentele de patru zile vor costa 140 de lei, iar biletele de o zi 120 de lei.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Misiunea METALHEAD Meeting: http://www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: http://www.twitter.com/MHMeeting
Site Oficial: http://www.metalheadmeeting.com



METALHEAD Meeting este prezentat de Timisoreana, Monster Energy cu sprijinul LivePro, The Backline Shop, Coca Cola, Jack Daniels, F64, Blackhawk Security, Zile si Nopti si ROCK FM.
Organizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top