Noutăți și comunicate

Metallica a lansat Hardwired ... to Self-Destruct si 13 videoclipuri

23 noiembrie 2016
Metallica a lansat Hardwired. .. to Self-Destruct si 13 videoclipuri
Vineri, 18 noiembrie 2016, Metallica a lansat via Blackened Recordings cel de-al unsprezecelea album de studio Hardwired…To Self-Destruct. Materialul este primul album de studio dupa Death Magnetic (premiat cu multiple discuri de platina) al trupei castigatoare a noua premii Grammy® si incluse in Rock and Roll Hall of Fame.



Hardwired…To Self-Destruct a fost pe prima pozitie a topurilor iTunes in peste 50 de teritorii din intreaga lume, intre care si Romania. Aabumul este disponibil in format fizic si digital, in diferite configuratii ce includ: CD, Vinyl, Coloured Vinyl, CD Deluxe si Deluxe Boxset.

(2) MetallicaalansatHardwired......_HbZGtucb.jpg
Pentru a celebra lansarea noului album, Metallica a creat 13 videoclipuri, cate unul pentru fiecare dintre piesele incluse pe Hardwired…To Self-Destruct. Videoclipurile pot fi urmarite aici.

Hardwired…To Self-Destruct este disponibil in format fizic si digital, la urmatorul link:
https://umusic.lnk.to/HardwiredPR

DESPRE METALLICA
Metallica a luat nastere in 1981, formata din tobosarul Lars Ulrich si vocalul James Hetfield si a devenit una dintre cele mai influente si mai de succes trupe rock din istorie, cu vanzari de 110 milioane de albume in intreaga lume si cu concerte sustinute in fata a milioane de fani din toate cele sapte continente. Albumele Metallica au fost premiate cu multiple discuri de platina, inclusiv albumul Metallica (The Black Album din 1991), cu vanzari de peste 17 milioane numai in Statele Unite, ce a devenit cel mai bine vandut album din istoria Soundscan. Metallica a primit si numeroase premii, inclusiv noua premii Grammy, doua premii la American Music si multiple trofee la MTV Video Music Awards. Trupa a intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 2009. In decembrie 2013, Metallica a scris istorie concertand in Antarctica, devenind astfel prima trupa ce a sustinut concerte pe toate cele sapte continente in decursul unui singur an, eveniment ce le-a adus si un loc si Guiness Book of World Records.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top