Noutăți și comunicate

Midnight Express la serile MooNDay Jazz, Blues and More din Puzzle

7 octombrie 2013
Midnight Express la serile MooNDay Jazz, Blues and More din Puzzle
Luni, 7 octombrie 2013, in cadrul serilor MooNDay - Jazz, Blues and More, Club Puzzle are bucuria de a gazdui incepand cu ora 21:00 pe scena un proiect muzical cu amprenta aparte: MIDNIGHT EXPRESS! - Rares Totu, Raul Kusak, Sebi Joo si Adrian Tetrade.

Pretul unui bilet este de 25 lei. Biletele se gasesc la intrarea in club.
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events - Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari



MIDNIGHT EXPRESS s-a format in 2003 ca o continuare a grupului international TRANS EXPRESS, in ideea de a fi primul supergrup romanesc de dupa 89. Trupa abordeaza un stil complex, mai rar gasit pe continentul european, denumit peste ocean "Jam Band", fuzionand piese clasice de Blues in conceptul improvizatoric de Jazz, liber de constrangerea formei bluesului.

Elementele de funk, latino si rock dau un plus de savoare unui concert Midnight Express. Grupul are in componenta 4 muzicieni cu un palmares si o lista de colaborari impresionanta, carora cariera muzicala i-a definit ca fiind repere de virtuozitate in muzica din Romania.

MIDNIGHT EXPRESS a participat la prima editie a festivalului Sighisoara Blues, a aparut ca headliner la festivalul "Floare pentru Toso", cel mai prestigios festival de blues din Bulgaria, a participat de 3 ori la festivalul Peninsula si a sustinut numeroase concerte in tara. Muzica grupului a aparut pe 2 compilatii: Sighisoara Blues 2004 si Romanian Tribute to Hendrix. In 2007, alaturi de mai vechea lor colaboratoare Joanna Hartescu, au deschis concertul Deep Purple de pe stadionul Cotroceni.

Luni vor urca pe scena:
- Rares Totu - guitar&vocals
- Raul Kusak - hammond organ, keys&vocals
- Sebi Joo -bass
- Adrian Tetrade - drums

Sursa : MHO Comunicare


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top