Noutăți și comunicate

Modificari de componenta si noutati Akral Necrosis

15 decembrie 2014
Modificari de componenta si noutati Akral Necrosis
Inainte de sfarsitul acestui an, hai sa va povestim ce se mai intampla prin tabara Akral Necrosis, mai ales ca multi dintre noi ne-au intrebat cand mai concertam sau, in unele cazuri, ne-au facut invitatii pentru diferite ocazii de a urca pe scena (pe care s-a intamplat sa le refuzam). Va multumim, asadar, pentru rabdarea voastra, nu mai dureaza mult pana ne vom reintalni.

Pentru inceput dorim sa va prezentam noul line-up Akral Necrosis. Pe langa veteranii Octav (voce), Victor (chitara) si Mishu (bass), avem parte de o infuzie de sange proaspat:

Andrei ni se alatura cu chitara sa, pe cand partea de percutie, timpane, cardanice si alame, va fi asigurata de Traian.

Desi Andrei se afla la prima incercare de a canta intr-un grup, asta nu inseamna ca ii lipseste experienta. Am mai avut ocazia de a ne familiariza cu multe dintre compozitiile lui solo, pe langa un proiect black metal la care lucra de ceva timp - Hunter’s Moon. Suntem nerabdatori sa va prezentam cu proxima intalnire o prima piesa cu amprenta lui, sub titulatura Akral Necrosis.

Traian poate nu are nevoie de prezentare pentru multi dintre voi, avand in vedere ca a facut parte de-a lungul timpului din multe trupe underground bucurestene. Distrugator in spatele tobelor, credem ca acest nomad muzical si-a gasit o "casa" si o provocare alaturi de noi.

Cu riscul redundantei, mentionam pe aceasta cale disocierea de fostul baterist, Alex, unul dintre membrii care a fost alaturi de trupa inca din 2006. Din pacate, a trebuit ca drumurile noastre sa se desparta, intrucat, dincolo de prietenia sudata de-a lungul timpului, era necesar ca interesul grupului sa primeze.



Asa cum am anuntat inca din octombrie, avem confirmarea prezentei noastre pe scena Carpathian Alliance Metal Fest 2015, dar vom avea un calendar mult mai aglomerat in urmatoarea revolutie in jurul Soarelui.

Cel mai simplu mod de a sta la curent cu vesti despre Akral Necrosis este sa ne "calcati" pagina oficiala de Facebook, unde vom continua sa va oferim in urmatoarea perioada "carti negre".

In incheiere, vrem sa multumim tuturor celor care ne-au sustinut cu prezenta lor la concerte anul aceasta sau prin alte modalitati. Ne revedem in 2015!

Spread the plague!
Akral Necrosis


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top