Noutăți și comunicate

Momente grele pentru comunitatea noastra!

31 octombrie 2015
Momente grele pentru comunitatea noastra!
Postam acest comunicat cu un mare regret pentru victimele incendiului din seara asta ce a avut loc in Club Colectiv. Printre victime si raniti se afla multi prieteni, insa si colegi de redactie, fotografi si cunoscuti. Informatiile care circula pe retelele de socializare si televiziuni observam ca sunt contradictorii si incomplete.

Informatiile pe care stim siguri ca ne putem baza sunt cele ce pot ajuta in aceste momente: donarea de sange si sa fim alaturi de prietenii nostri in orice forma posibila!
Am inteles ca donarea de sânge nu se face la spitalele unde au fost transportate victimele. Puteti face acest lucru incepand de la ora 8, la Institutul de transfuzii și hematologie.

Citam: "Cei care doresc să doneze sânge o pot face la Centrul de Transfuzie al Municipiului Bucuresti - Str. Constantin Caracas nr. 2 Bucuresti, Sector 1, începând cu ora 8.00.

Poti dona sange daca:

  • Ai varsta intre 18 – 60 ani
  • Ai greutatea intre 50 - 100kg femeile si 60 - 110kg barbatii
  • Nu ai consumat alcool cu cel putin 24 de ore inaintea donarii
  • Nu ai avut interventii stomatologice sau chirurgicale in ultimele 6 luni
  • Este interzisa orice donare sange, daca: Suferi sau ai suferit de: hepatita (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, bruceloza, HIV, ulcer, diabet zaharat, boli de inima, boli de piele, boli de tiroida, hipotensiune, hipertensiune, anemie Esti insarcinata, alaptezi sau esti in perioada menstruala"


Pentru toate persoanele afectate, direct sau indirect: gandurile noastre sunt alaturi de voi!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top