Noutăți și comunicate

Motive sa luati parte la 'An Evening With Machine Head'

21 septembrie 2015
Motive sa luati parte la 'An Evening With Machine Head'
Trupa Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, "Burn My Eyes", formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum “Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", "Kerrang Hall of Fame Award", si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best International Band".

De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

"Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern." (Don Kaye - Blabbermouth)

"Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal - la cel mai inalt nivel - gasiti la acesti americani arsi de soarele californian." (Metal Hammer)

"Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile." (Kerrang)

  1. Pentru ca, desi albumul de debut a aparut abia in 1991, Rob Flynn este parte a scenei thrash inca din anii 1980, cand a cantat cu Forbidden, apoi cu Vio-Lence.
  2. Pentru ca este in cea mai buna forma de la infiintare, ultimele trei albume, "The Blackening", "Unto the Locust" si "Bloodstone and Diamonds" fiind de departe cele mai solide din istoria trupei.
  3. Pentru ca a compus inca de la inceput piese clasice ale repertoriului metal, precum "Davidian" si "Old".
  4. Pentru ca se inscrie in marea traditie a trupelor metal din anii 1990 (Metallica, Slayer, Sepultura, Pantera) si este deocamdata ultima reprezentanta importanta a acesteia.
  5. Pentru ca si-a dovedit forta devastatoare in concert pe recentul "Machine Fucking Head Live".
  6. Pentru ca la prima aparitie in Romania a impresionat pe toata lumea.
  7. Pentru ca nu a cantat niciodata un setlist intreg in Romania.
  8. Pentru ca reuseste sa imbine agresivitatea thrash cu sensibilitatea rock-ului clasic.
  9. Pentru ca nu-si arata varsta.
  10. Pentru ca "Bloodstone and Diamonds" a obtinut cea mai buna clasare in topul Billboard din istoria trupei. Ne mai despart doar cateva zile de concertul special „An Evening With Machine Head” de la Bucuresti, Arenele Romane, din data de 23 septembrie 2015.



Mai jos puteti citi despre programul si regulile de acces ale evenimentului.

PROGRAM:

  • Meet and greet: 19:00 (pentru posesorii pachetelor speciale, achizitionate de pe site-ul oficial Machine Head)
  • Acces: 20:00
  • Machine Head: 21:00



REGULI DE ACCES:

  • Accesul la concert se face pe baza de bilet.
  • Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului.
  • Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil).
  • Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
  • Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
  • Cortul de la Arenele Romane NU este instalat asa ca va rugam ca in caz de ploaie sa utilizati pelerinele. Este interzis accesul cu umbrele.
  • Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Arenelor Romane vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
  • Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
  • Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
  • Bauturile vor putea fi achizitionate pe baza de jetoane, ce vor fi procurate de la standurile speciale din incinta Arenelor Romane. Un jeton va costa 3 lei. Toate bauturile vor fi comercializate in pahare de plastic, la cererea managementului formatiei.
  • Alimentele si jetoanele se vor achizitiona prin plata in cash. De asemenea, la locatie nu se vor putea folosi cardurile.


Deoarece evenimentul este unul special si biletele ce vor fi disponibile pentru acest concert, vor avea preturi speciale! Biletele sunt disponibile pe AmBilet.ro, in varianta electronica, print-at home, sau fizice, in reteaua Eventim ((Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).


Sunt puse in vanzare un numar limitat de 1000 de bilete din care:
- primele 100 de bucati la pretul promotional de 69 de lei - SOLD OUT;
- 50 de bilete la pretul de 75 lei - SOLD OUT;
- urmatoarele 300 de bilete la pretul de 89 lei - SOLD OUT;
- restul biletelor la pretul de 95 lei, pana in ziua concertului.

In ziua concertului aceastea se vor putea achizitiona la pretul de 110 lei doar de la intrare.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

https://www.facebook.com/events/1575512872728968/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top