Noutăți și comunicate

NAPALM DEATH saluta publicul din Romania

22 iulie 2013
NAPALM DEATH saluta publicul din Romania
Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 29 - 31 august 2013 la Rasnov, iar perimetrul festivalului va fi situat langa baza olimpica de sarituri si biatlon (Str Ion Luca Caragiale).

NAPALM DEATH nume simbol al scenei grind-death va oferi un show de exceptie, pe 30 augustla Rockstadt Extreme Fest. In asteptarea reintalnirii cu publicul din Romania NAPALM DEATH a transmis urmatorul mesaj:

http://youtu.be/3BwGNMtK050

Personalitate absoluta in universul metalului extrem, NAPALM DEATH a cucerit fiecare colt al lumii cu sound-ul brutal si mesajul puternic, de implicare sociala, bogat in conotatii politice si valori de ordin etic.

Dupa 14 albume si 30 de ani pe scena, NAPALM DEATH continua sa detina suprematia mondiala, in zona grindcore/death metal. Formatia britanica nu se multumeste doar cu statutul de trupa legendara, ridicand inca o data stacheta si aratand lumii intregi care sunt elementele necesare pentru a ramane in top, cu albumul "Utilitarian." Acesta a fost lansat anul trecut si este continuarea ideatica a materialului "Time Waits For No Slave" (2009).

Line-up-ul Rockstadt Extreme Fest este urmatorul:

Joi 29 august:
TROOPER (Romania)
GOTHIC  (Romania)
ABIGAIL (Romania)
ROADKILLSODA (Romania)
DAYS OF CONFUSION (Romania)
GOODBYE TO GRAVITY (Romania)
NEGATIVE CORE PROJECT (Romania)

Vineri 30 august:
GOJIRA (Franta)
NAPALM DEATH (Marea Britanie)
DECAPITATED (Polonia)
LAST HOPE (Bulgaria)
CARACH ANGREN (Olanda)
BUCOVINA (Romania)
CODE RED (Romania)
FALSE REALITY (Romania)

Sambata 31 august
PRIMORDIAL (Irlanda)
SEPTICFLESH (Grecia)
TEXTURES (Olanda)
KROW (Brazilia)
INDIAN FALL (Romania)
SPIRITUAL RAVISHMENT (Romania)
ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
DELIVER THE GOD (Romania)

Spotul oficial al festivalului poate fi urmarit mai jos:
http://youtu.be/pZy1Saovdhw

Spatiul de campare va fi disponibil pentru toti detinatorii de bilet. Accesul in camping este permis in baza unui voucher de campare, care se obtine gratuit, prin completarea formularului disponibil pe site-ul oficial al festivalului: http://www.rockstadtextremefest.ro.

Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete si abonamente, dupa cum urmeaza:

Categoria VIP Backstage (acces in culise, intalnire si poza cu artistii preferati, autografe, abonament pentru editia din 2014 a festivalului) - 150 lei

Acces general:
Pana pe 17 august
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

  Toate categoriile de biletele pentru Rockstadt Extreme Fest se gasesc in reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, Eventim.ro, IaBilet.ro  și Metalhead.ro/bilete.
 
Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta pretul biletului se plateste integral.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.rockstadtextremefest.ro/ si urmariti pagina de Facebook a evenimentului.


Evenimente recomandate

Top