Noutăți și comunicate

Noi date confirmate in turneul Dirty Shirt

18 februarie 2015
Noi date confirmate in turneul Dirty Shirt
Dirty Shirt a confirmat noi date din turneul national anuntat la inceputul lunii ianuarie. Astfel, destinatiile din tara se inmultesc!



Dirty Shirt a terminat de inregistrat noul album, "Dirtylicious", iar acesta urmeaza sa treaca prin procesele de mixare si masterizare, care vor avea loc la Los Angeles si de care se vor ocupa doi producatori internationali de top.

Este vorba despre Charles "Kallaghan" Massabo, care se va ocupa de mixaj, si Alan Douches, cunoscut pentru colaborarile sale cu nume majore ca Sepultura, Motorhead, Killswitch Engage, care va realiza masterizarea in studioul sau West West Side Music.

Fanii pot asculta o prima piesa, varianta demo, extrasa de pe noul album, intitulata "Maramu'". Aceasta este disponibila pe Soundcloud - https://soundcloud.com/dirtyshirtoriginal/dirty-shirt-maramu-demo-version

Iata lista actualizata cu noile date de turneu confirmate de Dirty Shirt:

Miercuri 6 Mai - Hesh Experience, Baia Mare
Joi 7 Mai - Daos, Timisoara
Vineri 8 Mai - Moszkva, Oradea
Sambata 9 Mai - Zamfirescu, Satu Mare
Duminica 10 Mai - Palatul Culturii, Sighet
Miercuri 13 Mai - Jazz & Blues Club, Tg. Mures
Joi 14 Mai - Rockstadt, Brasov
Vineri 15 Mai - Romanian Rock Meeting, Bucuresti
Sambata 16 Mai - The Shelter, Cluj Napoca
Sambata 15 August - Rockstadt Extreme Fest, Rasnov

Noi show-uri vor fi anuntate in curand...
Info turneu



Reamintim ca Dirty Shirt a castigat premiul pentru "Best Rock Ambassador" la Metalhead Awards 2014 si "Best Metal Band" la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului.

Dirty Shirt va canta in cadrul Galei Maximum Rock Awards alaturi de Cargo, Cristi Minculescu & Band, 9.7 Richter si AnTheos. Evenimentul va avea loc pe data de 20 februarie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti.

Dirty Shirt a publicat pe pagina de Facebook coperta albumului, semnata de Costin Chioreanu (Twilight13Media). Costin este unul din cei mai apreciati designeri la ora actuala in Europa, colaborand recent cu artisti precum At The Gates, Arch Enemy, Opeth, Primordial, etc.

In plina faza de productie audio, albumul "Dirtylicious" promite a fi una din cele mai interesante realizari discografice pe scena metal din Romania si din Europa : pe baza unui schelet muzical groovy-hardcore-indus-metal marca Dirty Shirt, trupa a construit o noua morfologie muzicala, combinand intr-o maniera omogena si unica, soundul greu tipic metalului modern cu elemente de muzica traditional din Europa de Est.

Chiar daca primele experiente de fuziune metal - muzica traditionala ale trupei le regasim pe albumele precedente, cu “hit-uri” precum Bad Apples, Freak Show sau Saraca Inima Me, Dirtylicious aduce aceasta simbioza la un alt nivel: albumul este integral influentat sau bazat pe elemente folclorice, iar la inregistrari au participat muzicieni confirmati de instrumente traditionale : viori, clarinet, tambal, acordeon si percutii (sub titulatura Transylvanian Folkcore Orchestra).

Un preview instrumental demo al albumului este disponibil aici
https://www.youtube.com/watch?v=FrTbYndZ9Pg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top