Noutăți și comunicate

Noua componenta a trupei Desant

8 iulie 2013
Noua componenta a trupei Desant
După doi ani și jumătate de la înființarea formației DESANT, Vlad Toma a ales să renunțe la postura de clăpar al formației, în urma unor probleme personale. Acesta a fost înlocuit cu Mihai Neagoe, absolvent al Liceului "Ion Vidu" și a Facultății de Muzică din Timișoara, specializându-se în ingineria de sunet prin studiile efectuate la Trinity College Dublin.
"De puține ori în viață ți se oferă șansa să îți transformi pasiunea în ceva folositor pentru cei din jurul tău, iar venirea mea în Desant o văd ca pe unul din acele momente. Experiența mea de până acum mă învață să nu scap o asemenea șansă și să realizez potențialul acestui grup. Sper ca entuziasmul meu să fie împărtășit de către noii mei colegi și că această relație va da niște roade "delicioase." a declarat noul membru.

Dacă activitatea formației DESANT a fost încetinită în ultima perioadă, iar noi am lipsit de pe scenă, fanii noștri și cei ce ne urmăresc au acum posibilitatea să afle că acesta a fost motivul principal. Însă nu stăm degeaba, lucrăm deja la piese noi, iar pentru viitorul apropiat avem pregatită o supriză care suntem siguri că va face mare plăcere.
Nu suntem adepții schimbărilor membrilor în cadrul formației, cu atât mai mult cu cât știm din experiență că, o formație care funcționează în acceași formulă mai mult timp, dă rezultate mai bune. Însă așa cum se mai întâmplă uneori în viață, nu toți cei ce iau startul împreună, ajung împreună la final. A plecat Vlad, a venit Mihai. Ii urăm bun venit în cadrul formației, este un băiat extrem de talentat și suntem siguri că vom face treabă bună împreună. Mai multe despre Mihai și activitatea noastră veți putea găsi ulterior pe site-ul nostru: http://www.desantrock.ro și pe pagina oficiala de facebook: http://www.facebook.com/desantrock." au declarat membrii formației.

DESANT a lansat primul album intitulat "JOC DE NOROC" în cursul lunii noiembrie a anului trecut, album ce este realizat în format digipak, conține 14 piese printre care se pot regăsi varianta radio a piesei "Joc de noroc" și varianta acustică a piesei "Anii ce au fost", a fost produs de propria casă de discuri DESANT FACTORY și poate fi achiziționat pe site-ul oficial al formației: http://www.desantrock.ro, site unde fanii pot găsi și diverse articole vestimentare purtând sigla DESANT.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top