Noutăți și comunicate

Noul videoclip Kumm - One In a Million

29 noiembrie 2013
Noul videoclip Kumm - One In a Million
Am fredonat toata vara (si o parte din toamna) "Sa nu spui nimanui", iar akumm cei responsabili pentru asta se intorc cu o noua piesa si un nou clip! Pe numele sau "One In a Million", piesa va aparea de asemenea si pe urmatorul album de studio Kumm. Acesta se va numi "A Mysterious Place Called Somewhere" si va fi lansat oficial pe 31 ianuarie 2014 printr-un concert in Club Colectiv din Bucuresti!

Clipul "One In a Million" este regizat de Vlad Gliga, avandu-l ca director de imagine pe Marius Iacob. Trupa doreste sa multumeasca J'ai Bistrot Bucuresti pentru ajutorul oferit la productie.

Kumm - One In a Million (videoclip)
http://youtu.be/Hg5cSjlc7Cc



Despre "One In a Million", regizorul clipului, Vlad Gliga, povesteste: "Cand am ascultat prima oara piesa asta, m-am surprins ca am zambit de la prima la ultima nota. Cand ne-am strans la masa sa vedem ce o sa filmam (cu Oigan si cu Marius, directorul de imagine), n-a durat mult pana sa se nasca ideea asta. Despre fetele si femeile frumoase care ne coloreaza si ne lumineaza, ne distrug si ne darama, ne schimba si ne inspira, ne fac sa oftam si sa radem, sa urlam de nervi si de dor, sa chicotim pe ascuns. Asta am vrut sa aratam - sa facem privitorul sa se intrebe care e povestea lor, cine e fata din imagine. Sa-si aminteasca propriile povesti sau vise. Sa aiba zambetul de care ziceam pe chip. One in a million este fiecare fata in ochii celui care o iubeste. E un clip nascut din prietenie, din iubire, pentru o piesa foarte, foarte frumoasa, one in a million si ea."

Albumul "A Mysterious Place Called Somewhere" contine 12 piese si a fost inregistrat in studiourile StartRec avandu-i ca ingineri de sunet pe Sultan Nasser si Codrin Lazar. Mixul a fost realizat de catre Utu Pascu, iar masteringul a fost realizat in SUA de catre Tom Waltz (Blue Man Group, Annihilator). Lansarea oficiala va avea loc la Bucuresti pe 31 ianuarie 2014 in club Colectiv (str. Tabacarilor, nr. 7).

Kumm
Eugen Nutescu (Oigan) - voce, chitara
Iordache - saxofon
Kovacs Andras - clape
Utu Pascu - bass
John Ciurea - tobe

Special guest:
Ana-Cristina Leonte - vioara

Facebook: http://fb.com/KUMMband
Youtube: http://youtube.com/KUMMusic

Sursa : Overground Music
http://www.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top