Noutăți și comunicate

O categorie de bilete epuizata pentru concertul umanitar Taxi de la Hard Rock Cafe

17 august 2016
O categorie de bilete epuizata pentru concertul umanitar Taxi de la Hard Rock Cafe
Cele mai indragite melodii ale trupei Taxi se vor auzi live, pe 9 septembrie 2016, la Hard Rock Cafe, in cadrul unui concert ce face parte din campania Music For Autism! Fondurile rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate in beneficul copiilor cu tulburari din spectrul autist. Interesul mare al publicului pentru acest eveniment si dorinta de a-i ajuta pe copiii cu problem de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Albatros” au facut ca o categorie de bilete sa fie deja epuizata.

Pentru acest eveniment mai sunt disponibile bilete astfel:

Categoria 2 – 30 lei cu loc la masa, in sala.

Dupa achizitionarea biletului cumparatorii sunt rugati sa isi rezerve masa direct la Hard Rock Cafe, apelând numarul: 021 206 62 61

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI inseamna peste o mie de concerte, o prezenta la Eurovision, opt albume, multe clipuri si nenumarate hituri. Liniile melodic revigorante si versurile imprevizibile, acide si ironice, transform orice recital al trupei TAXI intr-o experienta memorabila, de la care pleci cu fruntea descretita si refrenele inca in minte.

TAXI a luat fiinta in 1999 iar atuul formatiei a fost inca de la inceput carismaticul Dan Teodorescu. Parcursul trupei cuprinde multe elemente notabile: in 2000 TAXI a reprezentat România la Eurovision cu piesa “Luna”, melodie ce a propulsat trupa in topul preferintelor publicului. Anul 2000 a insemnat pentru TAXI si lansarea albumului “Trag un claxon”, un remarcabil succes de piata al momentului, mai ales datorita hit single-ului “Jumatatea mea”.

Concertul din 9 septembrie 2016 va veni insprijinul proiectului Music For Autism ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Albatros din Constanta. Institutia ofera terapii ajutatoare copiilor cu diverse tulburari si deficiente si are un efectiv 250 de copii diagnosticati cu autism, tulburari asociate si deficienta mintala. Finatarea obtinuta in urma concertului va servi la utilirea unei sali de muzica, cât si pentru achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor strânse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia-terapia cu cai pentru copiii cu dizabilitati.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Kompas in colaborare cu Music for Autism


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top