Noutăți și comunicate

OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2014

23 octombrie 2013
OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2014
Formatia OBITUARY (SUA) un nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor "80,   este cea mai recenta confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2014.

Atmosfera macabra, riff-urile clasice, abordarea ritmica primordiala si desigur,   growl-ul lui JohnTardy sunt elementele cheie ale unui recital ce va sintetiza pe scena de la Rasnov esenta death metalului. 

Cu peste 30 de ani de cariera, 8 albume full length, doua DVD-uri si nenumarate turnee in spate, OBITUARY isi pastreaza statutul de reprezentant de marca al curentului death metal. Albumul "Cause Of Death, " lansat in 1990 este piatra de hotar a discografiei formatiei si un material ce va ramane in antologia genului death metal. Tonalitatea foarte joasa si agresiva a vocalului John Tardy - recunoscut ca pionier al abordarii death grunt - este elementul ce defineste identitatea sonora a formatiei.


OBITUARY ajunge la Rasnov in urmatoarea formula:
- John Tardy- voce
- Trevor Peres- chitara
- Kenny Andrews - chitara
- Terry Butler- bass
- Donald Tardy - tobe


Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 - 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
- 9 septembrie 2013 - 31 decembrie 2013: 100 lei
- 1 ianuarie 2014 - 13  iulie 2014: 130 lei
- 14 iulie - 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage - 250 lei - acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
 


KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenaa scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Panain acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).



Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc la HardRockCafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane,  in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta,  si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top