Noutăți și comunicate

Oferta promotionala la abonamentele pentru Maximum Rock Festival

12 august 2016
Oferta promotionala la abonamentele pentru Maximum Rock Festival
Intre 14 si 15 octombrie 2016, va avea loc Maximum Rock Festival 2016 la
Arenele Romane din Bucuresti. Printre formatiile prezente la editia aceasta se numără: KAMELOT (SUA), MOONSPELL (Portugalia), SERENITY (Austria), IN MOURNING (Suedia), VOTUM (Polonia), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE (Grecia) VELIAN (Bulgaria), TIARRA (Romania), E-AN-NA (Romania), ARSEA (Italia), ANURYZM (Emiratele Arabe Unite) BURNING ROME (Italia) si altele.



După cum știți deja, abonamentele pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016 au ajuns săptămâna aceasta la prețul de 115 lei, prețul urmând să crească în perioada următoare la 125 lei, respectiv 135 lei în timpul festivalului.
Ia-ți prietenul și vino la festival! Ne-am gândit să facem o ofertă pentru toți cei care vor să vină la Maximum Rock Festival însoțiți de cineva. Cumpărați împreună două abonamente la prețul de 215 lei și economisiți astfel câțiva bani în plus pe care puteți să-i dați pe…bere, de ce nu?

Avem doar 50 abonamente la această oferă, așa că grăbiți-vă să luați biletele acum până nu se epuizeză, exclusiv pe http://www.ambilet.ro.

KAMELOT și MOONSPELL abia așteaptă să concerteze la festival, așa că iată ce mesaje au transmis fanilor români membrii celor două trupe:

https://www.youtube.com/watch?v=-3UHqxGCL94

https://www.youtube.com/watch?v=nzCCY8JrqC4

Vă reamintim că abonamentele la festival pot fi cumpărate online pe http://www.AmBilet.ro, http://www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas).

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremium, Domeniile Samburesti și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top