Noutăți și comunicate

Omul cu sobolani, in deschidere la Jack White

5 noiembrie 2014
Omul cu sobolani, in deschidere la Jack White
Formația bucureșteană Omul cu șobolani a fost aleasă de către managementul Jack White pentru a deschide concertul de la București. Show-ul va avea loc pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central Romexpo.

Câștigător a 8 premii Grammy, Jack White (White Stripes) se află în turneul de promovare al celui mai recent album din cariera sa solo, Lazaretto, lansat pe 10 iunie, care a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200 și s-a vândut în peste 140.000 de exemplare în prima săptămână de la apariție. Până acum, muzica sa a încântat milioane de fani atât în cadrul festivalurilor la care a fost headliner  - printre care se numără și Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury și iTunes Festival - cât și la concertele sold-out pe care le-a susținut în numeroase orașe din SUA și Europa de Vest.

Fanii care inca nu si-au achizitionat bilete pentru show-ul Jack White din Romania de pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul retelei Eventim sau online pe http://www.eventim.ro. Una dintre cele mai trupe de rock alternativ din România, Omul cu șobolani

https://www.youtube.com/watch?v=Hxf767E4ePE

Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Romania, Omul Cu Sobolani, a fost infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 17 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

In 2012, Omul Cu Sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. "Marea Cautare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, si este cel mai "introspectiv" album OCS de pana acum.

Evenimentul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment si recomandat de Rock FM.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top