Noutăți și comunicate

On Air Music Awards anunta o noua serie de nominalizari

26 martie 2013
On Air Music Awards anunta o noua serie de nominalizari
Luni, 15 aprilie 2013, in cadrul Galei ce va avea loc in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti incepand cu orele 20:30, vor fi decernate On Air Music Awards. Nominalizarile au fost facute pe baza difuzarilor radio si TV, iar castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu de peste 30 de profesionisti din domenile muzicale sau conexe muzicii: producatori, promoteri, jurnalisti, artisti, regizori etc. 

Dupa publicarea nominalizarilor la categoriile "Cel mai bun dance", "Cel mai bun pop rock" si "Cel mai bun hip hop", iata in continuare nominalizarile pentru categoriile "Cel mai bun rock alternativ", "Cel mai bun videoclip" si "Cea mai buna voce feminina".


Cel mai bun rock alternativ
- Baby - Changing Skins
- Gandurile - The Mono Jacks
- Nu ma opri - Les Elephants Bizarres
- Soare rasare - Travka
- Spnzrtr - Robin & The Backstabbers


Cel mai bun videoclip
- A ta - Corina
- Cat de departe - Holograf
- Dead man walking - Smiley
- Da vina pe voltaj - Voltaj
- Pleaca - Vunk & Antonia


Cea mai buna voce feminina
- Alexandra Ungureanu
- Andra
- Antonia
- Loredana
- Paula Seling


 
On Air Music Awards este un proiect Star Management a carei initiativa a pornit din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnați oameni ai muzicii românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țără și în străinătate. Gala On Air Music Awards aduce împreună pe Covorul Roșu artiști, producători, regizori, manageri și alți reprezentanți de seamă pentru Industria muzicala româneasca.

Pentru ca orice industrie este datoare sa sprijine dezvoltarea viitorilor sai profesionisti, On Air Music Awards are si o componenta sociala. Un numar limitat de 100 de bilete cu valoare nominala de 440 ron a fost pusa in vanzare pe site-ul http://www.eventim.ro. Contravaloarea acestor bilete, dupa plata taxelor legale, va fi utilizata pentru dotarea cu instrumente muzicale a unui liceu de muzica bucurestean.


Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top