Noutăți și comunicate

Operation:Mindcrime in concert la Bucuresti in Club Colectiv

ANULAT !!!
18 noiembrie 2015
Operation:Mindcrime in concert la Bucuresti in Club Colectiv
Concertul a fost ANULAT!

Miercuri, 18 noiembrie 2015 sunteți așteptați la un concert al trupei Operation:Mindcrime în Club Colectiv.



Formatia Operation: Mindcrime va concerta in premiera in Romania, in cadrul primului turneu international sustinut de proaspat intemeiatul supergrup al legendarului Geoff Tate.

Trupa a facut un anunt care ii va bucura atat pe fanii Operation: Mindcrime, cat si pe cei Queensryche.

Aceasta va interpreta integral celebrul album "Operation: Mindcrime", alaturi de alte cateva piese consacrate Queensryche, la concertele din cadrul turneului care poposeste si la noi.

Show-ul va avea loc in data de 18 noiembrie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti si va consta intr-un setlist complex, ce va include atat piese fundamentale Queensryche, cat si melodii de pe recenta lansare discografica Operation: Mindcrime, "The Key".

Formatia ne-a oferit si un trailer al turneului, pe care va invitam sa il urmariti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=gVK4dFBg24c&feature=youtu.be

Componenta supergrupului Operation:Mindcrime:

- Geoff Tate revine in calitate de vocalist
- John Moyer de la Disturbed va juca rolul de basist
- Simon Wright, care a inflacarat scenele cu AC/DC si Ronnie James Dio, se va aseza, deloc cuminte, la tobe
- Randy Gane (Rage For Order, Queensryche) struneste in mod desavarsit clapele
- Kelly Gray (Queensryche) nu se sfieste sa aduca o chitara incendiara in discutie
- Scott Moughton contribuie si el la bogatia sound-ului Operation: Mindcrime tot prin riff-uri memorabile

Deoarece consideram ca este o ocazie unica pentru fanii din Romania, punem la bataie 3 meet-and-greet-uri cu artistii!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa va procurati pana vinerea viitoare, 30 octombrie 2015, bilete la eveniment, de pe http://www.ambilet.ro, sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

Cei care isi procura bilete online sunt rugati sa trimita codul QR al biletului pe adresa concurs@maximumrock.ro. Fanii care achizitioneaza bilete fizice trebuie sa trimita codul de bare la aceeasi adresa, pana la data limita de 30 octombrie 2015, ora 00:00.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

In data de 18 septembrie 2015, formatia a lansat albumul de debut, "The Key", ce reprezinta prima parte dintr-o trilogie. Reactiile la material au fost extraordinare! Feedbackul pozitiv dovedeste ca discul este, in mod clar, un must-listen metal.

"Operation: Mindcrime este o trupa cu un suflet propriu, ce nu incearca in niciun fel sa imite Queensryche. Dimpotriva! Originalitatea este evidenta iar noul album, 'The Key', este al naibii de bun." (SputnikMusic)

"Noul album 'The Key' este unul matur si fascinant care construieste o lume impersionant de reala in jurul ascultatorului. Geoff Tate a depasit era Queensryche si a recrutat o formatie compusa din muzicieni ultra-talentati, cu ajutorul carora a realizat un disc variat, foarte bine inregistrat si cu aranjamente inteligente." (Sonic Abuse)

(2) OperationMindcrime_in_concert_kU392z51a.jpg

Biletele la eveniment, in numar limitat de 700 de bucati, vor fi puse in vanzare joi, 24 septembrie 2015, incepand cu ora 10. Acestea vor fi disponibile pe AmBilet.ro, in varianta electronica, print-at home, sau fizice, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

75 lei – early bird / 100 buc
85 lei – promotional / 150 buc
95 lei – general / 450 buc

FACEBOOK EVENT


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top