Noutăți și comunicate

Overflow (Iasi) canta in deschiderea concertului CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, de la Arenele Romane

18 octombrie 2016
Overflow (Iasi) canta in deschiderea concertului CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, de la Arenele Romane
Trupa Overflow din Iași va urca pe scena Arenelor Romane, în deschiderea concertului CELELALTE CUVINTE și CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie 2016.

Evenimentul face parte din Campania Națională Oamenii Timpului, al cărei scop este de a recunoaște și promova personalitățile de prestigiu din spațiul românesc și proiectele acestora și care dorește să sprijine trupele tinere, aflate la început de drum. Astfel, pe lângă cei de la Overflow, încă o trupă va fi anunțată în curând.

Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcționate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni.

Biletele au prețul de 50 de lei și se pot cumpăra din Rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro.

Despre Overflow:

Overflow este o trupă înființată la începutul anului 2016, din dorința unor tineri de a se exprima prin muzică și combină mai multe stiluri de muzică, printre care blues, rock'n'roll și rock alternativ. Toți membrii prezintă ani de experiență în muzică și au participat în proiecte muzicale individuale, sau cu alte trupe.

Componență:

Voce și chitară - Matei Iancu

Chitară solo - George Moloci

Backing vocal și chitară bass - Maria Istrate

Clape - Ariadna Munteanu

Tobe - Miruna Coman


Trupa a participat deja la trei festivaluri naționale. Astfel, la Best Fest Pop Rock, desfășurat la Piatra Neamț, trupa s-a distins printr-o prestație apreciată cu premiul I și premiul pentru cel mai bun solist vocal. La Festivalul Național ”Pune mâna pe chitară” de la Sibiu, trupa Overflow a susținut un recital. De asemenea, trupa a cântat și la Festivalul Seven Hills Music World, desfășurat la Iași. Overflow a participat și la Concursul Național Rockstation, unde a obținut premiul al II-lea.

Vă reamintim că. pe lângă puternica valență culturală a evenimentului, cu această ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sărbători nu mai puțin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înființare.

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noimebrie este o ocazie specială. După 11 ani de la ultima lor apariție live, cei de la CONEXIUNI revin în formula care le-a consacrat numele, respectiv componența originală din anii ’90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitară, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.

Despre Campania Națională Oamenii Timpului

Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual inițiat de revista de cultură contemporană TIMPUL și organizat de Asociația Revistei TIMPUL (ART), în parteneriat cu instituții administrative și culturale, precum și cu instituții academice și economice.

Campania presupune implicarea membrilor comunității în identificarea, recunoașterea și promovarea personalităților de prestigiu din spațiul românesc și a proiectelor acestora.

Campania premiază personalitățile și organizațiile din plan local, național și internațional care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) și-au dovedit excelența în zece domenii ale vieții culturale și sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public românesc, extins peste granițele țării.

Domeniile premiate sunt: Literatură, Arte, Educație și Cercetare, Societate civilă, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sănătate și Antreprenoriat.

Evenimentul face parte din Campania Națională Oamenii Timpului.

Recomandat de ROCK FM

http://www.oameniitimpului.ro/

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte

https://www.facebook.com/formatiaconexiuni

https://www.facebook.com/Overflow-1044849315541396/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top