Noutăți și comunicate

Pachete bilete+cazare la Metalhead Meeting 2014 bis, Nazareth si Sabaton

4 august 2014
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.

Astfel, pentru festivalul Metalhead Meeting 2014 bis (Paradise Lost, Finntroll) si concertele Nazareth si Sabaton, publicul va avea posibilitatea de a cumpara pachete ce includ cazare la Hotel Razvan sau Hotel Elizeu, cu nu mai putin de 25% discount la pretul unei camere.

Detalii in ceea ce priveste preturile camerelor si serviciile oferite de cele doua hoteluri gasiti mai jos:


Hotel Razvan***
- Camera single - 35 Euro/zi
- Camera dubla- 39 Euro/zi

Tarifele includ mic dejun bufet suedez, Tva si taxa locala.
Hotel Elizeu***
- Camera single - 27 Euro/zi
- Camera dubla- 30 Euro/zi

Pentru rezervarile de luni pana joi, tarifele includ mic dejun bufet suedez, Tva si taxa locala, iar pentru rezervarile de vineri pana duminica - mic dejun french (patiserie, cafea/ceai), Tva si taxa locala
Cand vine vorba de oferte hoteliere, Bucurestiul este foarte generos. De la cladiri foarte moderne, la spatii elegante ce poarta patina timpului, fiecare are de unde alege.

Din vasta gama de clienti hotelieri, oameni de afaceri, turisti etc., unii opteaza pentru un spatiu prietenos, cu servicii foarte bune, atmosfera vesela, in plin centrul capitalei.



Este cazul Hotelului Razvan, situat pe Calea Calarasilor, la 10 minute de mers pe jos de kilometrul zero, care are in majoritate clienti fideli, printre acestia numarandu-se pesoane publice si foarte multi artisti. Trupe ca Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, HateSphere, Chaostar, Celelalte Cuvinte, Taxi, Bucovina, etc. revin la Hotel Razvan de cate ori au drum in Bucuresti.

Cu o pozitie excelenta, la doar 10 minute de km 0, pe Calea Calarasilor, nr 159, Hotel Razvan*** doreste sa devina o marca a calitatii in industria hoteliera.

Mai multe detalii pe http://www.hotelrazvan.com



Hotel Elizeu este situat aproape de inima Bucurestiului (la numai 200 m de Gara de Nord), iar clientii fideli care trec pragul hotelului retraiesc de fiecare data cand vin aici placerea de a pasi intr-o ambianta calda si prietenoasa.

Mai multe detalii pe http://www.hotelelizeu.ro



Pachetele bilet + cazare se pot cumpara exclusiv pe http://www.iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Top