Noutăți și comunicate

Paradise Lost revine la Bucuresti la Metalhead Meeting 2014 Bis

12 iunie 2014
Paradise Lost revine la Bucuresti la Metalhead Meeting 2014 Bis
Dupa succesul rasunator al festivalului, Metalhead Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de "Metalhead 10 ani", editie ce va avea loc in data de 27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti.

Headlineri ai editiei aniversare din septembrie sunt britanicii de la Paradise Lost (gothic/doom metal - Uk) si finlandezii de la Finntroll (folk metal - Finlanda). Alaturi de Paradise Lost si Finntroll, pe scena vor mai urca Hatesphere din Danemarca, pentru a doua in Romania, dupa prezenta din 2013 tot la Metalhead Meeting, alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears, trupa finlandeza Profane Omen plus inca 3 nume pe care le vom anunta curand.



"Desi este neobisnuit ca un festival sa aiba doua editii in acelasi an, fiind an aniversar de 10 ani de Metalhead, echipa noastra crede ca publicul rock si metal din Romania merita sa se bucure de doua de astfel de evenimte! Ca de obicei, vom avea 7 trupe pe scena!", declara organizatorii.



Biletele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Uman, Senia si Perfect Tour: http://www.iabilet.ro/retea) precum si pe http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange etc..)

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 65 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle (pana pe 1 iulie) - numar limitat la 100 de bilete de fiecare categorie
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
- 120 de lei Ag si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)



Paradise Lost sunt o trupa britanica de gothic/doom metal, fondata in 1988 in Halifax, Marea Britanie. Cu 13 albume la activ, cel mai recent lansat acum 2 ani, trupa este considerata fondatoarea stilului Gothic Metal, denumire acordata datorita albumului Gothic, lansat in 1991, o productie vitala pentru miscarea metal din intreaga lume. Sound-ul trupei s-a perfectionat treptat la mijlocul anilor 90, trupa ajungand sa incorporeze in piesele sale foarte multe instrumentatii electronice, mai ales de pe albumul din 1997, "One Second".

Piese precum "One Second", "Forever Failure", "Erased", "Say Just Words", " Gothic" sau "As I Die" sunt fredonate de rockeri din toata lumea si inca sunt in powerplay-urile radiourilor de profil de pe tot globul, iar Paradise Lost este un headliner de necontestat la majoritatea festivalurilor din Europa si de peste ocean.

One Second Video -> http://www.youtube.com/watch?v=bLdWZG5egM4

Lineup-ul trupei a ramas foarte stabil de-a lungul timpului, avand-ul pe Nick Holmes la voce, Greg Mackintosh si Aaron Aedy la chitara si pe Steve Edmondson la chitara bas. Holmes si Mackintosh sunt principalii compozitori ai grupului britanic

Paradise Lost este o sursa continua de inspiratie pentru majoritatea artistilor de gen din lume, solistul Katatonia declarand chiar ca trupa sa a pornit ca o "trupa tribut Paradise Lost".

Sa nu uitam si ca prima prezenta in Romania a britanicilor a fost exact acum 20 de ani, pe 11 iunie, in 1994 la Skip Rock pe Stadionul Dinamo, un concert cu casa inchisa.

Albume precum "Gothic", "Icon" sau "Draconian Times" au scris istorie si raman inscriptionate pe altarul rockului si metalului international !

Un eveniment oferit de Ciuc Premium! Recomandat de Rock Fm si Sunete.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top