Noutăți și comunicate

Paur (ex-Antract) se alatura invitatilor speciali de la concertul Krypton

11 noiembrie 2014
Paur (ex-Antract) se alatura invitatilor speciali de la concertul Krypton
Pe data de 27 noiembrie 2014, in Club Colectiv, formatia KRYPTON va sustine ultimul concert pe anul acesta. Tocmai de aceea, trupa bucuresteana are de gand sa incheie activitatea concertistica pe 2014 in stil mare.

Dupa ce am anuntat opening act-ul, Shifting Sands, si primul invitat special - pe Alin "Coiotu" Dinca, a sosit momentul sa dezvaluim inca un participant de seama, care va urca pe scena alaturi de Krypton. Este vorba despre Paul Radu Ureche, sau Paur, cum il stiu iubitorii rockului, ex-Antract!

"Ma bucur foarte mult ca pot sa iau parte la acest eveniment deosebit. Am un respect enorm pentru munca formatiei Krypton si pentru devotamentul componentilor acesteia care, de-a lungul anilor, mi-au devenit prieteni! Seara de 27 noiembrie va fi una speciala, incarcata cu momente deosebite, care, sunt sigur, vor incanta publicul! Invit calduros pe toti fanii muzicii rock la un concert care se anunta a fi un eveniment deosebit!", a declarat Paur, referitor la show.

Krypton pregateste un nou album care va fi lansat in cursul anului viitor. Acesta are ambitia de a aduce ceva fresh si inovator pe piata autohtona de rock.

2014 a reprezentat un prag important pentru trupa, deoarece a marcat revenirea in formula de aur a acesteia, cu Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaiescu - chitara, Dragos Docan - bas, Sorin Voinea - claviaturi si Razvan "Lapi" Lupu - tobe.

In urmatoarea perioada, vom anunta alte nume grele ale rockului romanesc, care se vor alatura celor de la Krytpon, pentru un spectacol unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele vor fi disponibile doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv, si vor costa 20 de lei!

Facebook Event
Facebook Krypton
Facebook Trooper


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top