Noutăți și comunicate

Petrecere lansare clip Wolves - Breathelast in Question Mark

27 octombrie 2013
Petrecere lansare clip Wolves - Breathelast in Question Mark
Duminica, 27 octombrie 2013, Breathelast invita in Question Mark prietenii si sustinatorii formatiei sa urmareasca "Wolves", primul videoclip oficial de pe viitorul split cu Cap de Craniu, "Split it out!".



"Videoclipul a fost realizat multumita prietenului si fostului nostru coleg de trupa, Radu I. Campeanu. Avem sa le multumim persoanelor fara de care clipul nu ar fi existat:


Credits:

Directed by: Radu I. Campeanu
Edited by: Radu I. Campeanu & Serban I. Georgescu
DOP: Radu I. Campeanu
Camera: Razvan Seka
Color Grading: Iona Stăiculescu
Casting: Bianca Dumitru, Diana Lexi, Bogdan Purghel.


Va asteptam duminica, 27 octombrie, in clubul Question Mark (Calea Victoriei 48-50, Bucuresti), sediul principal Headfullofnoise & HC RO, prin excelenta colaborare cu metalforce.ro, sa vedem impreuna cel mai recent clip Breathelast, o piesa pe featuring Bogdan ( The Boy Who Cried Wolf), sa halim ca lupii un shot special cu numele trupei si sa autosustinem trupele din subteran. Barfa practica, fetzele cunoscute, cat si cele necunoscute, muzica aleasa de membrii Breathelast si premiera videoclipului unei piese - care suna intr-un mare fel datorita eforturilor lui Marius Costache ( Next Dog Studio), sunt doar cateva din activitatile serii.

Multumim tuturor celor care sustin aceasta trupa, va datoram atentie si prioritate in a va bucura alaturi de noi, pentru fiecare pas facut inainte, in aceasta 'familie'. Respect!
Breathelast."
http://www.facebook.com/Breathelast
http://youtu.be/RflSix4a__c


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top