Noutăți și comunicate

Phenomenon aniverseaza sapte ani!

22 mai 2014
Phenomenon aniverseaza sapte ani!
In luna mai trupa PhenomenOn implineste 7 ani de activitate. Pentru a marca acest eveniment, trupa va organiza in data de 22 mai 2014, in Club Fabrica din Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50, un concert care va reuni pe aceeasi scena prieteni muzicieni ai trupei, prieteni care de-a lungul anilor, au cantat impreuna cu ei sau au sustinut activitatea acestei trupe.

Evenimentul va incepe dupa ora 19.00, cand va fi permis accesul publicului, accesul avand loc pe baza de invitatii. Invitatiile vor fi oferite de membrii trupei celor care isi doresc sa fie prezenti la acest eveniment, prin concursuri pe retelele sociale sau pe site-uri de promovare muzicii din Romania.

Concertul va cuprinde piese din repetoriul trupei PhenomenOn, coveruri, precum si piese de pe viitorul album. Datorita evolutiei trupei in timp, dar si prezentei invitatilor de la acest eveniment de vor auzi atat ritmuri de hard rock, cat si heavy metal, dar si blues sau punk. Invitati alaturi de trupa pe scena vor fi: Cristina Kiseleff (Phoenix, Blue Nipple Boy), Ionut Micu (Phoenix), Fabian Sasu (Blue Niple Boy, Voodoo), Tudor Turcu (castigatorul X-Factor Romania 2012), Cyfer (Cyfer s Sin) si Rares Totu (Midnight Express, Trans Express). De asemeni, vor mai fi si alti invitati surpriza, pe care trupa nu ii va dezvalui, dar vor incanta publicul prezent.

Pentru ca spectacolul sa fie complet, chitaristul Mike Vlahopol (The Crossroads Band) va sustine un recital cu compozitii proprii.

Trupa lucreaza intre timp in studioul propriu la inregistrarea pieselor pentru al treilea album de studio. Acesta se va numi "Aurora Borealis", fiind un album conceptual. Albumul va fi bazat pe temele: distrugere si renastere. Aceste teme au dus la transmiterea de stari inspirate din fenomene extreme ale naturii si transpuse in noile compozitii. Albumul va fi format din 14 piese predominant progresive.

Lansarea noului album al trupei PhenomenOn va avea loc cel mai probabil in toamna.

PhenomenOn
http://www.phenomenon.ro  
http://www.facebook.com/phenomenonband 

Componenta:
- Catalin Tamazlicaru - voce
- Andrei Balasa - chitara
- Vlad Toma - tobe
- Dragos Popa - chitara bass

Mixing: Petre Osman.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top