Noutăți și comunicate

Piesa „Home” - Corso poate fi ascultata online

25 ianuarie 2014
Piesa „Home” - Corso poate fi ascultata online
Cei de la Corso s-au remarcat prima oară în 2011 la Festivalul Rock pe Mureș din Arad. Inițiat de Cosmin Harbei și Luci Chîrlan, acest proiect pop-rock a susținut din 2011 încoace, mai multe concerte în oraș și în județ, iar una din cele mai importante reușite este melodia Somebody New, aleasă ca piesă de fundal pentru o reclamă Avon, cu Andreea Raicu în prim plan.

Trupa a continuat înregistrările în studioul propriu, Music Lab, finalizând încă o melodie, numită "Home". O piesă sensibilă, despre care Luci Chîrlan declară: "Piesa "Home" vorbește despre momentele în care îți este dor de casă, de cămin și despre cum te simți cand ajungi acolo, unde poți să vorbești deshis cu familia, să întrebi și să primești răspunsuri la orice întrebare. A fost compusă diferit față de celelalte melodii, mai exact în timpul unei repetiții, când trupa trecea prin niște momente mai agitate".

Acum, cei de la Corso își propun să-și promoveze cât mai bine piesele noi ce vor urma, toată atenția fiind momentan concentrată pe melodia "Home".

Ascultă piesa "Home" aici: link YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=EpGL0jo4YSQ

Sursa : Corso
https://www.facebook.com/CorsoBand


Evenimente recomandate

Top