Noutăți și comunicate

Popa Sapka, Phoenix, Andrew Mihnea Cerbu si Flavius Hosu in Re:public

13 iunie 2014
Popa Sapka, Phoenix, Andrew Mihnea Cerbu si Flavius Hosu in Re:public
Vineri, 13 iunie 2014, formatia Phoenix se intoarce in Bucuresti in cadrul unui concert inedit in clubul Re:Public.

Adresa RE:PUBLIC : Centrul Vechi, Str. Selari nr 14, Bucuresti.



La initiativa formatiei Popa Șapkă, vom avea parte de un opening-act in cadrul concertului din Bucuresti. Un rock diferit, actual, realizat de o trupa talentata care se va afla la prima interactiune cu publicul Phoenix. Phoenix aduce pe scena clubului RE:PUBLIC si doi invitati speciali: Andrei Cerbu (11 ani, chitara) si Flavius Hosu (13 ani, baterie).



2-Popa_Sapka_Phoenix_Andrew_Mi_h1jAG0AuP.jpg

Popa Șapkă a devenit în scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oraș, piesele lor pline de energie ridicând de fiecare dată publicul în picioare. Stilul muzical electrizant - cu influente ska, reggae, punk, rock, alternative, hardcore, gipsy și folk, versurile pline de simboluri ce combină limbile engleză, română, rusă și găgăuză, precum și instrumentele specifice (accordeon, trompetă, balalaikă) le-au adus o mulțime de fani și concerte.

Popa Șapkă este una dintre puținele trupe românești care au răzbit peste granițele țării, unde au reputat un uriaș succes la fiecare concert susținut în Austria, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Cehia, Ucraina, Germania, Uk, etc.

Pe langa piesele proprii care le-au adus atat de mult succes in Europa, repertoriul Popa Sapka cuprinde si o multime de coveruri atat din folclorul balcanic/rusesc, cat si piese actuale, toate reorchestrate in stilul caracteristic al trupei, pop/rock - ska, folosindu-se accordeonul, balalaika, trompeta, rezultatul fiind o explozie de energie si buna-dispozitie.



Facebook: http://www.facebook.com/PopaSapka


Evenimente recomandate

Top