Noutăți și comunicate

Postcard cu Claudiu Revnic si Alex Bala in Question Mark

11 iunie 2014
Postcard cu Claudiu Revnic si Alex Bala in Question Mark
Miercuri, 11 iunie 2014, de la ora 20:00, Question Mark te invita la o noua editie de Postcard cu Claudiu Revnic. Invitatul serii este Alex Bala (Plurabelle).

Intrarea libera.

RVSP: https://www.facebook.com/events/685784004791710/

O incursiune personala in ceea ce inspira arta si viata. De doua ori pe luna, artisti din spectre diferite vin sa-si impartaseasca playlist-ul pe care il au drag la suflet.

Scenarist de Banda Desenata si jurnalist, Claudiu Revnic este gazda Postcard si are o serie de obsesii muzicale care i-au format si deformat modul in care scrie si vede viata. Playlist-ul sau este ghidat de pasiunea pentru post-punk si soul dar si fetisuri muzicale obscure (electro-pop iugoslav anyone?).

Alex Bala face parte din duo-ul bucurestean de muzica electronica Plurabelle, alaturi de vocalistul Cristian Fierbinteanu. Albumul de debut al Plurabelle, Phantom Pyramid, a aparut zilele trecute in format digital, la casa de discuri franceza Stellar Kinematics, si va fi disponibil si pe vinil, incepand din 16 iunie.

Lansarea discului a fost precedata de single-urile Lindo si Blood. Primul a fost insotit de un videoclip regizat de Bogdan Stamatin, avand premiera pe Vice/Noisey (http://www.vice.com/fr/noisey-vbs/plurabelle-lindo) si figurand in selectia oficiala a European Independent Film Festival, iar al doilea de un clip produs de un colectiv de tineri artisti autohtoni si lansat pe site-ul revistei frantuzesti Hartzine.


Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

https://www.facebook.com/questionmarklp





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top