Noutăți și comunicate

Primele trupe confirmate la Inferno Metal Festival 2016

29 iulie 2015
Primele trupe confirmate la Inferno Metal Festival 2016
S-au anuntat primele 5 formatii care vor participa la editia 2016 a Inferno Metal Festival 2016! Festivalul va avea loc in Oslo, Norvegia, intre 23 si 26 martie 2016, acesta fiind cea de-a 16-a sa editie!

Prima confirare este legenda black metalului norvegian, Mayhem! Alaturi de ei confirma prezenta thrasherii de la Exodus (in premiera la Inferno Metal Festival), blasfemicii masinariei black metal suedeze Marduk (care va face toata lumea sa se simta in nesiguranta pe scena Rockefeller), Ics Vortex (cu un show solo, el fiind la randul sau la prima aparitie la Inferno Metal Festival) si, o mare surpriza din zona industrial black metal - bestia poloneza Thaw!

Mayhem este fara indoiala una din cele mai controversate formatii din Norvegia. Este trupa care a avut cea mai mare influenta in zona extreme metal si este motivul pentru care black
metalul norvegian a cucerit lumea. Trupa este o enciclopedie de mai bine de 30 de ani - de la "Pure Fucking Armageddon", "Deathcrush" si "De Mysteriis Dom Sathanas", pana la "Grand Declaration of War" si "Esoteric Warfare"!
https://thetruemayhem.com

Daca esti thrasher, Exodus nu are rost sa iti fie prezentat. Exodus este una din trupele timpurii din perioada Bay Area, iar unul din cofondatori este Kirk Hammett, cunoscut ulterior din Metallica. Un alt membru important este Gary Holt, care in prezent canta si cu Slayer. Daca la inceputul anilor 80 erau etichetati ca "Regii Bay Area", in prezent se regasesc si mai in forma, datorita vocalistului Steve "Zetro" Souza, reintors in formula clasica, el fiind si autorul celebrelor "Pleasures of the Flesh" si "Fabulous Disaster".
http://exodusattack.com

Marduk se zice ca este cea mai nenorocita trupa din lume, eticheta pe care o poarta si dupa 25 de ani! Noul album, "Frontschwein" este un pumn in fata religiei, fiind un motiv pentru care nu trebuie ratati la Inferno Metal!
http://www.marduk.nu

Ics Vortex e cunoscut din formatii precum Borknagar, Arcturus, Lamented Souls, dar si ca basist in Dimmu Borgir. In Ics Vortex insa este pe cont propriu. Primul album este din 2011 ("Storm Seeker"), iar in 2016 ajunge si la Inferno!
http://www.icsvortex.com

Thaw e o foratie de experimental black metal din Polonia. Trupa activeaza din 2010 si a lansat deja cateva splituri, demouri si albume. Ultimul e bijuteria "Earth Ground" din 2014. Thaw au reputatia de a canta foarte tare si cu multa energie, la randul lor fiind in premiera la Inferno Metal Festival!
http://www.thawnoise.com

Inferno Metal Festival este cel mai vechi si cel mai important festival extrem din Norvegia. Biletele vor avea urmatoarele preturi:

4 zile: 1800 coroane norvegiene
3 zile: 1500 coroane norvegiene

Biletele sunt disponibile prin Billettservice (http://www.billettservice.no/).
http://www.infernofestival.net
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top